245. FSC - Can't Stop The Feeling!

Sećam je se kad se tu pojavila sa podočnjacima kao vrećama za smeće (sa 23 godine) i "anđeoskim" glasom.. 😍

Cestitke Pokiju na pobedi, odlicna pesma koja bi mozda dobila i vise od 6 poena da konkurencija nije bila brutalna. Svakako veliko otkrice!
Bravo i Stefanu na fenomenalnoj organizaciji, sve je bilo top!

A sada se bacam na posao oko organizacije. Hocete tizer? 👀

Bravo za društvo sa vrha! Baš lepa završnica, moj top 2 je i stvarni top 2, doduše obrnuto, ali svejedno odlični rezultati. Čestitke Poky!

Hvala na poenima za FF i Lea. Bili su mi u užem izboru za Tetsujinovu collab temu, ali sam se u poslednjem momentu predomislio. 🫶

Stefane, organizacija ofc odlična, tvoj predlog takođe! Jako dobro izdanje. 👏

@Stole je napisao da mi je dao 5 poena u finalu, a morao je svakako da da nešto jer je u polufinalu dao 8, a u tabeli stoji nula?
kerry washington scandal GIF

Ovo mi je vrlo moguće najviše iconic izdanje uz Bebijevo i Moje, što je naravno zasluga organizatora @Stefan28 , koji je usput poslao i mojih douze points. Atmosfera oko svega je bila top, zmija bojkotara koja je siktala i Beban i ja koji (sa razlogom xD) spamujemo temu. 😅

Čestitike naravno @Bebi na drugom mestu, da sam birao ovakvu završnicu ne bih izabrao bolje. 😻

Čestitke i @Shum , koji je sad već standardan u vrhu kod mene od Allie X, preko naše prošle pobednice Nesse do Magdalene Bay. 👏

Naravno vredi pomenuti i @dodo i @Filhy koji su bili uvek tu i sa kojima je bila top atmosfera, kao i sličnost u ocenjivanju (koja je sasvim slučajna 🤥🤥🤥) (šalim se)

Čestitke i @Leo Cezar na pesmi koja je, po mom mišljenju, apsolutno zaslužila mesto koje je dobila i neizmerno mi je drago!

Hvala i svima drugima na ulepšavanju ovog izdanja!

Naravno poljupci za sve poene:

12: @MilanB @Boxy (ova dva su mi neočekivana, stoga jako draga, hvala vam ljudovi) @sparkle (pobednica mojeg izdanja i redovna u vrhu mojih poena🙂)
10: @cinque (isto redovna priča, pa i sad sa Leonie i nezasluženim ispadkom!) @dodo @Ivana @Filhy @etica
8: @Stefan28
7: @Bebi @whisky
i manje poene

Od mojeg Samoglasničkog izdanja sam se premorio (i fizički i psihički), tako da mislim da moja nova tema treba ipak malo da sačeka (ali je spremljena i skoro pa upakovana za dalju razradu, bez brige :) ).

Tako da je sledeći organizator, kao što se već zna, @Stole . Srećno!

Mrm se raspisao o Tei, a sam poslao Prijovicku i to sa krsinom od pesme 🙄🤭
Mada u onoj konkurenciji pf je i ona morala da ubode poene.
Ona je Pavaroti za Tairovićku, u tom žanru, čak je i žanrovski daleko bolje, ali to je stvar ličnog ukusa, o o tome ne treba polemisati, ali vokalno je, ma 3 Pavarotija, sramota i da se polemiše o tome.. Uz jednu je najveći pevač folk muzike sa ovih prostora plakao dok peva, a na drugu je pevačica narodne muzuke poskočila sa stolice od neprijatnosti kad je zapevala..

Sad će još da ispadne da mi ke krivo što nije prošla moja pesma, a to mi je smešno.. 😄

@Stole je napisao da mi je dao 5 poena u finalu, a morao je svakako da da nešto jer je u polufinalu dao 8, a u tabeli stoji nula?
Katastrofa. Sad videh da mi se tu desio lapsus, a dva puta sam proveravao tabelu. Račuj da si 11. a ja ću izbaciti ispravljenu tabelu 💀

Moji poeni u polufinalu:

12 poena - Olivia Rodrigo - vampire
10 poena - Jão - Louquinho
8 poena Anne-Marie - Heavy
7 poena - Goran Bare & Majke - Teške Boje
6 poena - Yenne - Feed the Demon
5 poena - Fly By Midnight - Dance
4 poena - Muse - Time is Running Out
3 poena - PVRIS - Death Of Me
2 poena - Cannons - Shadows
1 poen - RÜFÜS DU SOL - On My Knees

Moji poeni u finalu:

12 poena - Fuel Fandango ft. Leo Rizzi - Las manos
10 poena - Olivia Rodrigo - vampire
8 poena - Goran Bare & Majke - Teške Boje
7 poena - Rina Sawayama - Holy (Till you let me go)
6 poena - A Day To Remember - Miracle
5 poena - Fly By Midnight - Dance
4 poena - Muse - Time is Running Out
3 poena - PVRIS - Death Of Me
2 poena - RÜFÜS DU SOL - On My Knees
1 poen - Joker Out - Demoni

Back