245. FSC - Can't Stop The Feeling!

Još jednom čestitke Poky, odličan izbor. Stefane ako će ti biti lakše, ja nisam video taj baner, a na kraju i nije ispalo tako loše jer si uneo crv sumnje da li je u pitanju lažna informacija ili ne. Sve si izgurao sjajno, a greške se nekada dešavaju - ništa strašno.

A sada bih da se u par rečenica osvrnem na svoje učešće na ovom FSC-u. Kada je izašla tema znao sam da imam bar jednu pesmu za učestvovanje i to je bila ova koju sam i poslao. Međutim, nisam hteo odmah da je šaljem već sam pregledao još par opcija, ali vrlo malo pesama se uklapalo u vremenski okvir definisan pravilnikom. Ali kada sam ušao na forum i video Endregin post u kome kaže da će dati 0 onome ko pošalje Teu, odlučio sam da je to neki znak da baš ona treba da ide. :LOL:

Očekivanja su bila niska, zato što sam već jednom slao Teu kada sam bio direktni finalista i, naravno, završio poslednji. Uz to i komentari nisu bili sjajni, a ovo mi je već treći zaredom FSC na kojem ulazim u finale sa prosečnim i lošim komentarima. Počeću da se plašim dobrih komentara. Izgleda da je forum doživeo neki muzički reset dolaskom novih forumaša. :) Ovaj rezultat na kraju je daleko iznad očekivanog i meni jedan od najdražih. :love:

Zahvalio bih se na:

12 poena - Micky, Petar, Cinque, Majsta, Whisky, NSTS,
10 poena - Stole, Leo, Liberta, Endrega
8 poena - Replay,
4 poena - Doctor Who,
3 poena - Ro,
2 poena - Stefan28.
iako sam prozivao žanr i sve oko pesme na kraju mi je drago što je top 5 (zajedno sa Teom) sačinjen od najrazličitijih mogućih žanrova!

Imamo dve šveđanske folkerke, jednu srpsku folkerku sa zurlama, melanholičnu britanku, hrvatskog ćale rokera sa tužnom životnom pričom i australijski dark elektro bend.

To pokazuje muzičku zrelost i raznovrsnost učesnika. Bravo za sve nas! :D

Ma kome je to Petar dao 12???? 😮😮 Auuuuu... Hitnu zovite odmah, ODMAAAAAH ili ćete me na duši nositi!!

parraque-infarto.gif
Svi smo se šokirali

Meni prija ne prija i to je to, gora mi je i iritantnija od Tee.
Uopste nije sramota da se polemise, da si poslao Pavarotija, moglo bi.
No further comment, really... :D

E sad, moj utisak o ovom izdanju.

Već neko vreme sam imao želju da organizujem i kad sam konačno dobio šansu nakon što sam pobedio morao sam da odbijem jer ne bih uspeo zbog obaveza u tom trenutku, tako da sam morao da se prijavim za organizaciju.
Motale su mi se razne ideje u glavi, neke čak i dosta kreativnije, ali sam hteo nešto lagano i bukvalno sam slušao Can't Stop The Feeling od Timberlejka i tu mi je osvanula ideja za letnju temu tako da sam veoma brzo posle toga poslao prijavu za organizaciju.

Mnogo mi je lepše bilo sad organizovati nego prošli put jer sam prošli put to radio prvi put i imao sam iks kiksova, sad ih nije bilo do samog kraja 😂 ali u svakom slučaju sam zadovoljan svojom organizacijom i verujem da će mi svaka naredna biti sve bolja.

Atmosfera je bila odlična, osim neke kratkotrajne negative i kmečenja, ali i to je brzo prošlo, ljudi su valjda videli da me je to smorilo pa mi je dosta vas pisalo u PP, na čemu sam zahvalan, jer takvi komentari stvarno pomognu. Svi ste bili preaktivni, što mi je ulepšalo organizaciju i eto dogurali smo 2k+ postova, stvarno hvala svima! ❤️

Još jednom čestitke @Pokahontas na pobedi! Apsolutno zaslužena, od mene 10 u polufinalu i 8 u finalu!

Čestitke i @Bebi na odličnoj pesmi! Od svih, drago mi je što si ti taj koji mi je oteo izvođača 😂

To bi bilo to, vidimo se u Stojkelendu!

Čestitke Pokahontasu na pobedi.
Za mene je ovo odlično izdanje jer je bilo baš dobrih pesama.
5. put se igram, prvi put u finalu, i apsolutno mi nije bilo bitno da li ću biti 4., 14 ili 21. Drago mi je da se i još nekoj većini pesma svidela (čak i onima koji su je bojkotivali xD), a inače pesmu sam pronašao tražeći pesmu za Pokahontasovo izdanje samoglasnika a kasnije sam promenio izbor, ali ipak je dočekala da se i ona pojavi na takmičenju 😁

Mrm:

Da li da probam sa Prijom šta misliš? 🤔
Mada ja se samo na ovu godnu koncentrisao, a ne mora uopšte ova godina.. :D

[IMG alt="Stefan28"]https://forum.evropesma.org/data/avatars/m/0/21.jpg?1687199550[/IMG]

Stefan28

Ekspert​

Joined4 Feb 2022Messages4,907Points118
10 Jul 2023
Da li da probam sa Prijom šta misliš? 🤔
Što da ne
Mada ja se samo na ovu godnu koncentrisao, a ne mora uopšte ova godina.. :D
Pa da, od 2001. svaka godina je dozvoljena

Like Quote Reply
Report

[IMG alt="Mrm"]https://forum.evropesma.org/data/avatars/m/0/105.jpg?1689445110[/IMG]

Mrm

Šta misliš za Placebo, volim baš tekst te pesme..
Zajebavaće me za narodnjake, ovi "probisveti" sa foruma.. 🤭😂

Quote Reply
Report

[IMG alt="Stefan28"]https://forum.evropesma.org/data/avatars/m/0/21.jpg?1687199550[/IMG]

Stefan28

Ekspert​

Joined4 Feb 2022Messages4,907Points118
10 Jul 2023
Pa ja lično volim takve folk balade, a postoji na FSC-u publika i za to, tako da možeš da probaš 😀

Quote Reply
Report
Reactions:You

[IMG alt="Mrm"]https://forum.evropesma.org/data/avatars/m/0/105.jpg?1689445110[/IMG]

Mrm

Ekspert​

OGAE član
Joined13 Feb 2022Messages6,531Points118
10 Jul 2023
Neka ide "Placebo" da probamo, ko ga *ebe.. 😎🙌

🤭 🤭 🤭 🤭

Back