Pesma za Evroviziju 22: Polufinale i finale

Da sumiram utiske prva dva polufinala pre finala veceras.
Definitivno je ovo jedan od najboljih rts-ovih festivala i nadam se da ce nastaviti ovim tempom i da ce sledece godine biti jos bolje.
E sad, ima stvari koje treba popraviti kao sto su broj pesama na festivalu jer se stvarno primeti da je vise od pola proslo konkurs na silu. To se najvise primetilo u 2 pf-u gde sam vise gledao u telefon nego u tv. Znaci maksimalno 24 pesme, a i to je mnogo
Takodje voditelje nauciti da vode ovakav tip programa ili naci nove i izbaciti green room jer je ono sto se tamo desava bas blamantno.
Moj top 3 su
1. Sara
2. Konstrakta
3. Zorja.

Koliko su Hurricane osvojile na televote 2020.? Koliko se ja sećam oko 18-19k? Ove godine očekujem da prvi na TVT ima bar 30k glasova.

Ipak ne vjerujem da će neko da nadmaši Hurricane po broju glasova.A i sad je 6 pjesama više u finalu nego tada plus više je favorita.

Pitanje za Srbiju: da li može samostalno da se uplaćuje osiguranje kod vas, ako je neko nezaposlen? Je li neka posebna prepreka postoji za umjetnike? Nisam upućen

Možeš samostalno da uplaćuješ. Samo što je to naš mentalitet - zašto da plaćam kada nikad nisam bio bolestan... a onda, nažalost, kada se nešto desi, kasno je.

Pitanje za Srbiju: da li može samostalno da se uplaćuje osiguranje kod vas, ako je neko nezaposlen? Je li neka posebna prepreka postoji za umjetnike? Nisam upućen
3,181 rsd mesečno za 2022.

Back