Znači ja nemrem tu ženu. Sve sam joj lijepo objasnio i još je pitao je li shvatila i rekla je da je. I onda je napisala takve komentare kakve je.A meni je baš onako čast što mi Stamenovka rekla da moja preslikana artikulacija Josipe Lisac je nešto loše i da budem svoj i zavalila mi najnižu ocenu.
Dino Merlin rasprodao dve Štark arene za dva dana i zakazao treću, za 21. novembar.Aleksandra Prijovic dvije arene Bg i dvije arene ZgNajpopularnija na Balkanu!
Kad sam ovdje prosle godine napisao kako ce ona u sljedece dvije godine imati arenu, Milos napisao mozda prije mts dvoranu prvo
A ona ne da ce napuniti jednu, nego njih 5
Neko je pitao, mislim mirCo, jel ta žena ima neke obaveze u životuZnači ja nemrem tu ženu. Sve sam joj lijepo objasnio i još je pitao je li shvatila i rekla je da je. I onda je napisala takve komentare kakve je.
Ali ona je bar odgovorila. Kraljićka je trebala biti druga koje je trebala komentirati i nije nikada odgovorila na poruku. Povukao sam kontakte s raznih strana jer znam tipa koji je davno bio s njom.![]()
Naravno da postoje, super je vokal, a ima i lepih pesama. Večeras ima akustični koncert u Botaničkoj bašti JevremovacJa ne znam ko sluša tog čoveka.
Mada, jednom sam se pitao Bože ko sluša Jelenu Tomašević i ispada da postoje ti ljudi.
Volim da čujem suzicu brojanicu, a Oro instrumental. Ostalo, pa ne bih sebi pustio bas nije da Bebi to sluša.Bebi, jel to znači da ne voliš od J.To ni (Mislim) Oro?![]()
PotvrdjujemOnda barem kao gost da nam se pojaviš! Vidiš i sama da za gosta nije bio neophodan talenat i umeće tako da nemaš opravdanje![]()