Offtopic

Da, da, daaa, to DM-ovo je bio neki X faktor, ja sam bio u žiriju zapravo. Ali to je bilo van foruma, pa se valjda samo prenosilo šta se dešava ovde.

A meni je baš onako čast što mi Stamenovka rekla da moja preslikana artikulacija Josipe Lisac je nešto loše i da budem svoj i zavalila mi najnižu ocenu.
Znači ja nemrem tu ženu. Sve sam joj lijepo objasnio i još je pitao je li shvatila i rekla je da je. I onda je napisala takve komentare kakve je. :LOL:
Ali ona je bar odgovorila. Kraljićka je trebala biti druga koje je trebala komentirati i nije nikada odgovorila na poruku. Povukao sam kontakte s raznih strana jer znam tipa koji je davno bio s njom. :ROFLMAO:

Aleksandra Prijovic dvije arene Bg i dvije arene Zg 🤩 Najpopularnija na Balkanu!

Kad sam ovdje prosle godine napisao kako ce ona u sljedece dvije godine imati arenu, Milos napisao mozda prije mts dvoranu prvo 😅

A ona ne da ce napuniti jednu, nego njih 5
Dino Merlin rasprodao dve Štark arene za dva dana i zakazao treću, za 21. novembar.

Što se tiče Prijovićke, meni je ona ok, naročito danas u moru raznoraznih tralala zvezdica za tinejdžere.

Znači ja nemrem tu ženu. Sve sam joj lijepo objasnio i još je pitao je li shvatila i rekla je da je. I onda je napisala takve komentare kakve je. :LOL:
Ali ona je bar odgovorila. Kraljićka je trebala biti druga koje je trebala komentirati i nije nikada odgovorila na poruku. Povukao sam kontakte s raznih strana jer znam tipa koji je davno bio s njom. :ROFLMAO:
Neko je pitao, mislim mirCo, jel ta žena ima neke obaveze u životu 😂

Ja ne znam ko sluša tog čoveka.
Mada, jednom sam se pitao Bože ko sluša Jelenu Tomašević i ispada da postoje ti ljudi.

Bože Bebi, Merlim je vrstan umetnik, nadasve vrlo specifičan.. :)

Ni ja nikad nisam volio Merlina. Ne zbog paćeništva koliko zbog te neke kvazi specifičnosti i posebnosti koja je ustvari iritantna jer ne ide uz lik

Priznajem, svidjaju mi se "Umri prije smrti", i "Furaj mali sad sredinom", ali zbog toga sto je pokazao kakav je (ne)covek to me toliko odbija kod njega.

Ja ne znam ko sluša tog čoveka.
Mada, jednom sam se pitao Bože ko sluša Jelenu Tomašević i ispada da postoje ti ljudi.
Naravno da postoje, super je vokal, a ima i lepih pesama. Večeras ima akustični koncert u Botaničkoj bašti Jevremovac :)

A istaknuti je i dvostruki evrovizijski predstavnik.. 👌

Bebi, jel to znači da ne voliš od J.To ni (Mislim) Oro? 😳
Volim da čujem suzicu brojanicu, a Oro instrumental. Ostalo, pa ne bih sebi pustio bas nije da Bebi to sluša.

Upravo ono sto sam pisao. Slova M i O, slova cine rec izraz po slovu zakona. Aman treba da budu ASOCIJACIJE!!!! A ne zakljuci po osnovu slucajnosti. Jer M i O je tako random, jesu slova ali nisu asocijacija za slovo. Rec asocijacija za slovo (Traka mi je i ok bila)???????? Ne znam ko ovo vise smislja, prestao sam da gledam odavno...
Evo od mene jedna lobanja 💀

NSTS svaka cast

Ocu ja u TGZP. Nisam ni gost bio, nisam nista. Covece ja anonimna.....

Back