Offtopic

Slažem se sa Endregom, Vera je i meni pomalo jednodimenzionalna i specifična, ali odlično joj leže uloge lujki (recimo Metla bez drške, tako je najbolje pamtim iz detinjstva).

Ivana je inače fina i prijatna, ali jedino njeno glumačko umeće (meni) vredno pomena je u Varljivom letu '68 lol

Dobro, mozda sam malo preterao, nije bila losa u filmu "Ortaci" pogotovo kad tera Radosa Bajica: "Bezi bre baksuze jedan!"

Komedije joj vise leze, ali drame nikako. U "Dnevniku uvreda 1993" ona je glumila nekako robotski.

Auu ovo što Mitrović gradi na početku Užičke, svaki dan prolazim, privode kraju koliko mi se čini.. Ali kolika je kuća... 😮😮 I stvarno na fazon Bele kuće.. 🤐

Ja na nekim drugim forumima gde nema reakcija mahinalno krenem da stavljam lobanje i onda uups, nema 😁
Na Fejsbuku milion puta krenem da udarim lobanju na neku vest ili komentar, kad ono cvrc

Ima million tih podela sa različitih strana, ali da, 97, 98 je Granica kao između Gen Y i Z.

Kod nas naravno to ne važi jer kod nas sve Kasni par Godina lol

Neki kazu da generacija Z traje od 1. 1. 1997. do 31. 12. 2012, neki od 1. 1. 1996. do 31. 12. 2010. a neki da ona cak pocinje od 1. 1. 1995.

Dok MTV kaze ono sto je Petar rekao.

Neki kazu da generacija Z traje od 1. 1. 1997. do 31. 12. 2012, neki od 1. 1. 1996. do 31. 12. 2010. a neki da ona cak pocinje od 1. 1. 1995.

Dok MTV kaze ono sto je Petar rekao.
Pa to zato što ne postoji univerzalno kad koja počinje... Kulturna promena se dešava u različitim dobima na različitim mestima.

MTV šta ti govori, to govori za Ameriku.

Ne sviđa se meni to Y 🙇🙇🙇
Pa šta ja da ti radim lol

Kod nas verovatno generacija Z pocinje od 1995. jer mnogi rodjeni bas od 1995. do 1999. (bar koje ja znam) su od malena poceli koristiti racunar (ukljucujuci i mene).

Back