Pesma za Evroviziju 2023: Polufinale i finale

Верујем да ће Сандра Перовић као нова уредница Забавног програма скратити фестивал на једно вече када планирају раније да отворе конкурс и добро проберу песме.

Voleo bih da se prijave i tam i Dzoni Brao, Bojana Vunturisevic, Buc Kesidi itd. da dobijemo dobru muziku za slusanje. Ali sto se tice same evrovizije 80% posla je izvodjac. Samo se setim kakva su nasa i belgijska pesma bile, a gde je koja zavrsila. A pitanje je ko od ovih mladih nada ima harizmu i ponasanje na sceni. To je izgleda trazenje igle u plastu sena.

Pa slazem se. Balos nam je jedan od najvrelijih kandidata zasigurno. Ko njega mi se jako svidja sto je ambiciozan i sto mogu da garantujem da ce biti mnogo bolji sledece godine.

Ценим да ће паузу од учешћа на ПзЕ 24 направити следећи извођачи:
1. Зејна (за њу су шансе 50/50)
2. браћа Чеги
3. Анђелина
4. Ивона Пантелић
5. мој суграђанин Борис Суботић (сморио се, делује ми тако)
6. још једна моја суграђанка, фавориткиња жирија са последњег такмичења, Нађа (идуће године ће матурирати у средњој музичкој школи)

Зорја је најавила повратак.

Joj ja ne bih Zorja da se sada šalje 😒

Mada zavisi sve od izvođača, ovako prije uopšte pjesama i izvođača volio bih da neko popularan ode na Evroviziju, a pritom ne mislim na Nedu Ukraden sa 70 i nešto godina ili Joksimovića i Tomaševićku, već nekog popularnog mlađeg mainstream izvođača, a naravno nakon što se objave pjesme navijaću za onog sa najboljom pjesmom i nastupom ofc. Vidjećemo šta će Breskvica spremiti, mada bilo bi fakat cool da ode na Evroviziju hahah. XD

popularnog mlađeg mainstream izvođača
Ne zaboravi da mnogi od tih popularnih koji se spominju, baš i nisu izvođači, već su slavu stekli na YouTube-u. Na prvom mestu, treba nam neko ko se dobro snalazi na sceni, vokalno je iznad proseka, i da ima dobru pesmu. Džabe popularnost ako to najbitnije nedostaje.

Bukvalno imamo primere na PZE manje popularnih/poznatih izvođača koji su se super snašli na sceni i onih popularnijih koji se nisu nikako snašli.

Breskvica nema energije, lepo peva, ima hitove, ali nije za scenu.

Zejna će se povući jer koliko sam čuo 50/50 ulazi u Zadrugu. Ivona je meni super ali da spremi neku dobru pesmu. Doduše performans ove godine joj je bio odličan. Boris se super pokazao , ne znam šta bi mogao ponovo da pokaže novo. Anđelina posle dva flopa čisto sumnjam da će se prijaviti. Verovatno će biti opet onih standardnih koji će se prijaviti da reklamiraju pesme. Mislim da bi Hurricane mogle ponovo da se prijave, Dapčevićka , Baloš a možda i Princ.

Ja nešto mislim da oni koji su bili na prethodne dve Beovizije da se neće prijaviti i treću godinu za redom.

• Like
Reactions: FFM
Не треба сумњати и у повратак Марије Микић, све у зависности од тога да ли ће тада бити у јеку промоције свог надолазећег дебитантског албума и када ће га објавити. Свакако је обавила подуже породиљско боловање, започето на ПзЕ 22.

Кад сам већ код промоција, вреди споменути да је Ана Станић песмом "Љубав без додира" на том ПзЕ започела промотивну кампању око свог надолазећег седмог студијског албума.

• Like
Reactions: FFM
Back