Pesma za Evroviziju 2023: Polufinale i finale

Ma sa žirijem tamo nikad ne znaš, svake godine nađu neku random pjesmu od koje niko ne očekuje neki uspjeh koja dobije baš puno bodova od njih 😀

Ali ja sam se tako glupo osjećao prošle godine kad sam mislio da će Konstrakta dvanaesticu za dvanaesticom dobijati od žirija, baš svi su se bili naložili, i onda je došao hladan tuš i šamar...

To je zato što su korumpirani. Zato treba ukinuti žiri i dati vlast narodu opet.
Pa pisali su neki mediji da će u januaru biti proglašena neka promjena pa ćemo vidjeti. Nisam za to da se skroz žiri ukine i to se neće desiti, ali nadam se da će se smanjiti udio koji čine.

Realno da je žiri imao ukusa Srbija bi bila barem druga prošle godine ako je Ukrajina morala pobijediti

Micy nazalost tesko da ce nadmasiti Seceru koja je bas esc potencijal, a i ne verujem da bi se prijavila.
Zato team SaraJo i Dzordzi, a i Balosa ne bih potcenjivao.

Ja Milici dajem godinu, pardon, dvije godine da se prijavi, znači ako ne slijedeće godine onda do 2025. Mogu razumjeti da se ne prijavi slijedeće godine jer radi vjerovatno na koncertu, ali ako ni 2025. ne bude bila onda neće nikad. Ja se samo nadam da je "drugarice" poput Jelene i njoj slični na savjetuju kako bi za nju bio porazno da se prijavi jer je tobože ona velika zvijezda i kako ne treba da se takmiči sa "anonimusima". U isto vrijeme Teodora Džehverović se priprema punom parom i već je potvrdila da će se u budućnosti prijaviti za PZE, pa kada Džehva ili Tea odu na Evroviziju neka je tapše bff Jelena i govori joj kako su one luzerke i kako je pametna što je rekla NE Eurosongu...

Sara Jo mi je okej i nemam ništa protiv da ode.

Sara je bolja opcija od svih tih kojih si nabrojao lol.

MP polagano postaje ispušena muštikla.

E da, i Baloš dalje stoji kao odlična opcija!

Znam da je mnogima arogantan i da je za njega glasala uglavnom konzervativnija strana Srbije, ali meni ni Princ nije loš hahaha

Fali mi više srpskih muških predstavnika na Evroviziji...

Ja ne bih Baloša slao nakon Luke Black-a, možda nekad kasnije...

• Like
Reactions: FFM
Sto se tice Pavloviceve citiracu teta Olju:

„Na Evroviziji se peva uživo, toga svi moraju da budu svesni. Treba nam neko ko može da iznese pesmu. Ako postoji adekvatna kompozicija za nju, sve je okej“

Ma vala ja definitivno ne bih Milicu ni blizu poredio sa Jelenom koja ne zna ni da igra, a o glasu njenom ni da ne govorim. Treba imati glas naravno, ali ne da na sceni onda ko drvo stoji i da pjeva, nije X Faktor takmičenje.

Pa da, Sara Jo ima taj poseban stage presence i karizmu na sceni, a i zna da pjeva. Ja mislim da ona može mnogo više od onog sa čime je pokušala 2022. i mislim da bi stvarno mogla da ostvari odličan rezultat i da se čak i žiriju svidi samo joj treba neka upadnija pjesma. Sa nečim kao što je Siren Song mogla bi u TOP 3 sigurno! Maruv nije otišla na Evroviziju i Sara Jo će pojesti taj komad torte umjesto nje. :-)

Last edited:
Nije ti ona baba, ima samo 48 godina. Na kraju će ona i otići, dok vi spominjete Breskvice, Cice, Mace, Mice i druge omladinke :D

Breskvica i Teodora Džehverović slijedeće dvije predstavnice Srbije na Evroviziji, šta mislite o tome? 😆

Back