Offtopic

Ma kakva Mala ahahahah

Možda bih i danas pitao Miloša da me kensluje, ali stvarno želim da ispoštujem Šampionat i Milana. :love:
Ma kakvo bre napuštanje ili brisanje naloga. Nikad nije bilo zabavnije na forumu. 😂

Ako ti treba da se malo ohladiš od foruma, izloguješ se na neko vreme i to je to.

Vidim i ovde neka diskusija o "kenselovanju" i brisanju profila, a dobih jutros od još jednog forumaša pitanje da li se može obrisati profil. Toga nema, na forumu ste dok želite da budete, kada ne želite, onda samo ne dolazite i to je to (eventualno se promene email i šifra na neke random, mada nije baš preporučljivo).

Cudi me da nije proveravala ko je glasao za koga pa trazila screenshotove. 😂

Smor što ne može da se obriše profil, ali ok, promeniću mejl i šifru kad prođe Šampyy.

Steta, mogla je da odabere nekog da mase zastavicama kod nje u Green roomu.

Meni je jezivije sto je imala fanove ovde 💀
Pa ako je stvarno imala, onda je stvarno jezivo. Ali secam se da se 2018. vecina nas sprdala na njen racun kao da smo joj "podrska" a ona jadna pomislila da je stvarno podrzavamo... 🤣🤣🤣🤣

"Nisam ni svesna, kolko sam bolesna..." zauvek ce biti epic.

Tek sad vidim da je to pomenuto, ali je svakako bilo urnebesno, ja sam u potpisu samo stavio "ĐAVOLA NE TRAŽI!"

Kako su ljudi na kraju došli do karata, ne mogu se setiti? Pošto je pola foruma bilo tamo.

Back