Offtopic

Meni su drugi put za redom pokušali da skinu novac sa kartice. Ovaj put su i uspeli. I svaki put mi se onda blokira kartica pa se obnavlja. Kupovina online nije bezbedna pa ću je ubuduće izbegavati ako mi sajt deluje čudno.

Što se Karleuše tiče ne verujem da album postoji dok ne izađe. Toliko dugo je najavljivala to, pa svi će biti na aparatima ovo ono.. miriše mi na flop ukoliko ga zaista objavi. Ne volim pompezne najave bolje da dela pričaju umesto tebe.
Ja samo kazem, koliko ga je najavljivala, bolje bi joj bilo da odrzi obecanje jer ne bi joj bilo prvi put da laze.
Secam se da je posle neslavnog Usca najavljivala na sva zvona DVD snimak koncerta koji nikad nije izasao.

Ja samo kazem, koliko ga je najavljivala, bolje bi joj bilo da odrzi obecanje jer ne bi joj bilo prvi put da laze.
Secam se da je posle neslavnog Usca najavljivala na sva zvona DVD snimak koncerta koji nikad nije izasao.
Ne razmuem zasto toliko izmislja. Da li zena ima neki psihicki problem?

Patološki lažov je vrlo česta bolest današnjice. A i Lav je u horoskopu.

Ocigledno nema pouzdane saradnike, a mozda i da prolongira neizbezno, da kaze kako stvari stoje. Ne verujem da je glupa da se zapetljava tek tako u neke price, a javnost jedva ceka novi skandal.

Patoloski lazov kao ona? Tesko! Ja znam da su lavovi ponosni ali izvini ona je patologija i uzasan predstavnik lavova

Patoloski lazov kao ona? Tesko! Ja znam da su lavovi ponosni ali izvini ona je patologija i uzasan predstavnik lavova
To samo neostvareni Lavovi se tako ponašaju. Oni ostvareni i u poziciji moći su najbolji ljudi, domaćini pravi. Ova svako malo baca neku sujetu na nekoga.

Ne bio joj niko u kozi. Meni je nje u biti zao kad vidim koliko je napadaju. Izabrala je tezak zivotni put. Ili je put birao nju?

Ma sama je krojila svoju sudbinu, a večito upire prstom u druge kako su njoj nešto radili. Sama je kreirala skandale oko sebe, svaku pesmu plagirala i predstavljala kao nešto originalno, nema kome se nije uvukla da bi opstala i na kraju svakog da prostite iz**bala.

To samo neostvareni Lavovi se tako ponašaju. Oni ostvareni i u poziciji moći su najbolji ljudi, domaćini pravi. Ova svako malo baca neku sujetu na nekoga.
Kome treba moc da pokaze da je dobar covek za mene nije covek!

Mislio sam da forum bojkotuje doticnu, dosadna mi je ta prica Majo.

Ne znam detalje, ne pratim je, samo povremeno procitam neki naslov, stalno neki skandali oko nje, koliko ona doprinosi tome svesno, sigurno ima i toga, ali da je javnost zedna, zedna je.
Ona je talenat da se napravi skandal, ali je to tesko breme u Srbiji. 😶

Da se neko ne bi uvredio?
Ne razumem pitanje. Ko bi trebao ili ne da se uvredi? Vidim da je neko spomenuo, ako sam dobro razumela, da se ta tema ovde preskace. Mozda i nisam dobro procitala, kasno je, razumecete me.

Pitam te zapravo zasto. Ko je spomenuo? Zasto da se preskace? :confused:

Back