Fudbal

Da, pretpostavljam da je to.
Ispada da su potcenili sami sebe, a da je pravde i normalnog takmičenja, ovakve situacije da drugi klubovi budu ispred jednog od večitih (a što da ne i oba) trebalo bi da budu dosta češće. Ali, džabe sve kad retko koji može da se meri po popularnosti (a samim tim i sponzorima).

Partizan igra protiv pobednika dvomeča letonskog RFS-a i azerbejdžanskog Sabaha. Prva utakmica je u gostima 10. a revanš u Beogradu 17. avgusta.

Vojvodina ima teži posao u drugom kolu, nego u eventualnom trećem kolu. Prvo mora da eliminiše kiparski APOEL, a u trećem kolu bi ih čekao pobednik dvomeča ukrajinske Vorskle i gruzijskog Dile Gorija. I ovde je prvi meč u gostima, dok je revanš na domaćem terenu. Ne znam gde ovi Ukrajinci igraju na neutralnom terenu. :unsure:

Jeste da se Partizan raspada trenutno, al ove letonce (ili azere) moraju da dobiju.

Voša ako prođe APOEL manje - više je u plej-ofu, ovi ukrajinci su slabi.

Znam, ali u početku je bilo priče da ni ovaj meč neće moći da igraju na svom terenu. Tako da nadam se da će biti popustljivi i za sledeće mečeve.

A i nemoj odmah da ih otpisuješ... možda bude grupna faza LŠ. :)

Ja, koliko se sećam, od početka je bila priča da će za playoff meč i eventualno grupnu fazu LŠ sigurno morati da se sele, a možda i za grupu LE. Treće kolo se znalo da mogu igrati u Bačkoj Topoli.

Više ne znaš ni šta je istina. :unsure: Čitala sam neki pravilnik UEFE po tom pitanju i jasno mi je pisalo ovo što sam i ja rekla. Da je od 4. kola kvalifikacija obavezan stadion koji ispunjava uslove za kategoriju 4 (8 hiljada mesta i više).

Ukoliko ne bude nekog preokreta u revanš meču, Partizan će u 3. kolu kvalifikacija za Ligu Konferencija igrati protiv azerbejdžanskog Sabaha, koji je kao gost pobedio RFS u Letoniji sa 2:0.

Aha, nisam upućena bila, pa rekoh malo mi nejasno bilo.:)

Vidiš, uopšte mi nije palo na pamet, dobar zaključak, svakako. :D

Zanimljivo da od 4 kluba iz Makedonije koja igraju evropska takmicenja čak 3 su albanska i tako je već godinama.I u Strugi su uglavnom Albanci, iako ima par Makedonaca.Zar su makedonski klubovi tako slabi?

@Niko

Back