Fudbal

Zanimljivo da od 4 kluba iz Makedonije koja igraju evropska takmicenja čak 3 su albanska i tako je već godinama.I u Strugi su uglavnom Albanci, iako ima par Makedonaca.Zar su makedonski klubovi tako slabi?

@Niko
A u kom takmičenju igra Struga?

Vojvodina je definitivno najjadniji srpski fudbalski klub već dugo dugo vremena

Samo ne znam na osnovu čega su zasnivali onaj optimizam.. Katastrofa..Još, koliko sam čitala očekuju kao da uskoro osvoje i titulu..Sa ovakvom igrom, kad na vrbi rodi grožđe. :D

Partizan i definitivno protiv azerbejdžanskog Sabaha u trećem kolu, posle gostujuće pobede, ostvarili su pobedu i kao domaćini od 2:1.

SVEDSKA IZBACILA SA SP U FUDBALU ZA ZENE IZBACILA AMERIKU KOJA BRANI TITULU
Screenshot 2023-08-06 at 13-57-46 Instagram.webp

Pa nece biti nista.

Da su to nasi uradili, ne samo novcano, nego bi nam i oduzeli bodove.

Videćemo, ne verujem baš da neće biti.
Mislim, koliko budala trebaš biti da znaš da je odluka da se igra bez gostojućih navijača i opet odeš na utakmicu? I još su iz Dinama znali to (kao možda je tridesetak navijača kupilo ulaznice :unsure:). Najjače bi bilo da se sad i Grci naprave pametni pa odluče da pokušaju nešto slično.

Zanimljivo da od 4 kluba iz Makedonije koja igraju evropska takmicenja čak 3 su albanska i tako je već godinama.I u Strugi su uglavnom Albanci, iako ima par Makedonaca.Zar su makedonski klubovi tako slabi?

@Niko
Makedonci preferiraju rukomet

Ma verovatno će da im odrežu neku astronomsku novčanu i par mečeva bez publike i to je to. Već se i spekuliše o terminima dvomeča, 15. će se igrati u Zagrebu i onda će valjda 19. odigrati meč u Atini. Ali su i Grci postupili onako kako se to radi u ozbiljnoj državi, čitam da su smenjeni osam zvaničnika u policiji.

Inače, zanimljivo mi i da Hajduk igra protiv PAOK-a, mada, ako imaju imalo mozga tu ne bi trebalo da bude bilo kakvih problema.

EDIT: Evo ipak čitam da su im postavili uslov da na meču u Zagrebu ne sme da bude bilo kakvih incidenata, u suprotnom će biti izbačeni.

Last edited:
Bez prisustva publike ne bi ništa promenilo, Dinamu ionako prazne tribine 95% utakmica bez ikakvih kazni :coffee:

Kakvi kreteni i vucibatine, a grčka policija je tragikomedija, koliko sam čitao sve im je javljeno na vrijeme, da ovi dolaze, a sad sam negdje pročitao da je ovog dečka navodno ubio Grk... ali šta i očekivat od balkanskih banana država, cirkus

Nek odigraju koliko mogu, svakako nemaju šta da izgube (a dosta mogu da dobiju).
Evo i gola dok ovo pišem, jbg..

A jbg, ovaj treći gol je stvarno bio tragikomedija..
Možda im je Liga Evrope taman po meri, mada su ostali i bez nekih igrača koji su igrali bitnu ulogu u tom osvajanju 2. mesta prošle sezone, što je nažalost realnost naših klubova. :confused::unsure:

Možda im je Liga Evrope taman po meri
Konferencija, ali šteta što ne može. Liga Evropa se znatno pojačala otkad je napravljen treći rang i sada su tamo timovi poput Brage neki prosek. Dakle ni tamo teško da može bilo šta da se očekuje sa ovakvom igrom.

Back