Čuka možda uzme neke bodove u Ligi Konferenciji, eventualno da se bori za 2. mesto ako se posreći na žrebu. Ovo ostalo se slažem.Ja mislim da ce TSC u LE imati 0 bodova, i to ubedljivo. Pogledajte sastav timova. Svakako smatram da je bilo ko sem vecitih nedorastao Evropi u smislu osvajanja bodova. Ne bi ni bili tu da se Partizan prosle godine nije samoubio i poklonio u ruke ono sto je godinama dobrih igara u Evropi izborio.
Svi nasi "mali" predstavnici u Evropi su blagi uzas, pogotovo poslednjih godina. Po trenutnom doprinosu nasem koeficijentu, statistika kaze 57 % Zvezda, 40 % Partizan, ostali samo 3%.
Kako je tvoje misljenje o reprezentaciji Srbije .Izgleda da se samo ja ovde bavim reprezentativnim fudbalom...
Pa baviš se svime valjda ako voliš fudbalIzgleda da se samo ja ovde bavim reprezentativnim fudbalom...
Kako kad.Kako je tvoje misljenje o reprezentaciji Srbije .
Ja najvise gledam reprezentativni fudbal, znaci Svetska i Evropska prvenstva ne propustam. Naravno i kvalifikacioni ciklusi.Pa baviš se svime valjda ako voliš fudbal
Svakako ne zna se jel nam gori reprezentativni ili klupski
Omiljeni tim u Seria A .Kako kad.
Ja najvise gledam reprezentativni fudbal, znaci Svetska i Evropska prvenstva ne propustam. Naravno i kvalifikacioni ciklusi.
Klupski pratim samo Premijer ligu i Seriju A, a ovu nasu Ping Pong ligu ne, jer je teska papazjanija.
Kevin de Bruyne obozavam Vlahovica isto al ja sam najvise gotivim IBRAHIMOVICA.Moja ogromna ljubav je Dusan Vlahovic.
A druga ljubav je Kevin de Bruyne.
Pa vi vidite za koga navijam.![]()
to je lepo, ali trenutno ne traje nikakav ciklus reprezentativnih, dok kvalifikacije za Evropu u klupskom su u punom jekuJa najvise gledam reprezentativni fudbal, znaci Svetska i Evropska prvenstva ne propustam. Naravno i kvalifikacioni ciklusi.