Fudbal

Pa može, ako nekim čudom budu izvukli 3. mesto u grupi. :LOL: Videćemo.
Mada mi se čini da i nisu toliko loši, koliko komplikuju kad uopšte i dobiju šansu, a uz to su ušli i sa previše respekta. :)

Ja mislim da ce TSC u LE imati 0 bodova, i to ubedljivo. Pogledajte sastav timova. Svakako smatram da je bilo ko sem vecitih nedorastao Evropi u smislu osvajanja bodova. Ne bi ni bili tu da se Partizan prosle godine nije samoubio i poklonio u ruke ono sto je godinama dobrih igara u Evropi izborio.

Svi nasi "mali" predstavnici u Evropi su blagi uzas, pogotovo poslednjih godina. Po trenutnom doprinosu nasem koeficijentu, statistika kaze 57 % Zvezda, 40 % Partizan, ostali samo 3%.

Ja mislim da ce TSC u LE imati 0 bodova, i to ubedljivo. Pogledajte sastav timova. Svakako smatram da je bilo ko sem vecitih nedorastao Evropi u smislu osvajanja bodova. Ne bi ni bili tu da se Partizan prosle godine nije samoubio i poklonio u ruke ono sto je godinama dobrih igara u Evropi izborio.

Svi nasi "mali" predstavnici u Evropi su blagi uzas, pogotovo poslednjih godina. Po trenutnom doprinosu nasem koeficijentu, statistika kaze 57 % Zvezda, 40 % Partizan, ostali samo 3%.
Čuka možda uzme neke bodove u Ligi Konferenciji, eventualno da se bori za 2. mesto ako se posreći na žrebu. Ovo ostalo se slažem.

Poredim sa proteklih par sezona, Cuku su ekipe poput Hamarbija (prosecna svedska ekipa) rutinirale, a nisu se uopste bitno pojacali. Mozda zapadne neko laksi iz treceg sesira svakako. Sto se CZ tice, tu je zreb kljucni. Ne pomazu ni 10 Krasoa i Olajinki ako zapadne grupa sa ekipama poput Sitija. Ipak, postoje neke varijante gde bi mogli da napadnu trece mesto.

Partizan samo da udje. LK je specificna po tome sto su tamo kvalifikacije za stazu nesampiona teze od same grupne faze prakticno. Kad udjes u grupu, to ti je vec skoro pa reseno prolece.

Kako je tvoje misljenje o reprezentaciji Srbije .
Kako kad.
Pa baviš se svime valjda ako voliš fudbal :unsure:

Svakako ne zna se jel nam gori reprezentativni ili klupski
Ja najvise gledam reprezentativni fudbal, znaci Svetska i Evropska prvenstva ne propustam. Naravno i kvalifikacioni ciklusi.

Klupski pratim samo Premijer ligu i Seriju A, a ovu nasu Ping Pong ligu ne, jer je teska papazjanija.

Kako kad.

Ja najvise gledam reprezentativni fudbal, znaci Svetska i Evropska prvenstva ne propustam. Naravno i kvalifikacioni ciklusi.

Klupski pratim samo Premijer ligu i Seriju A, a ovu nasu Ping Pong ligu ne, jer je teska papazjanija.
Omiljeni tim u Seria A .

Moja ogromna ljubav je Dusan Vlahovic.

A druga ljubav je Kevin de Bruyne.

Pa vi vidite za koga navijam. 😁

to je lepo, ali trenutno ne traje nikakav ciklus reprezentativnih, dok kvalifikacije za Evropu u klupskom su u punom jeku :)

Ovo je užas i šta uradiše Partizanu..:(
Bukvalno za revanš treba u roku od nedelju dana da se okrene sve, da bi eventualno mogli da se nadaju nečemu. Nevolja je jedino što ne bi smeli da prime niti jedan gol.

Nisam pratio utakmice, ali vec osecam da je krenulo lose. Nadam se samo da nece sav trud od prethodnih godina otici ove sezone uzalud. Ovo su jednostavno velike privilegije za nestabilne srpske klubove (TSC-u zagarantovna LE, Zvezdi LS...) i siguran sam da ce nam oslabiti koeficijent, a onda za par sezona svi klubovi ponovo u maratonske kvalifikacije.

A jbg kad prvo zaređaju sezone koje odigraju sasvim solidno, sad evo došlo vreme da većinom budu kanta za napucavanje (možda minimalne šanse ostaju Zvezdi da se nada nekom uslovno slabijem u četvrtom šeširu i da proba doći barem do 3. mesta) i kvare teško stečeni koeficijent, valjda će jednom ponovo doći bolje vreme.

Budimo realni, nasi klubovi u Ligi Sampiona/Evrope su kao kad bi San Marino bio ucesnik Evropskog prvenstva.

Neprirodnim putem nam se povećao koeficijent u visine.

Dok neke države u našem rangu (po koeficijentu) imaju po 3-4 konkurentne ekipe mi imamo maksimalno 2, a sada izgleda samo jednu

Last edited:
Videćemo i za tu jednu. :LOL:
Ne bih ja uzimala zdravo za gotovo ove rezultate iz priprema i ling long lige, posebno što je još jedan od mečeva bio sa Vojvodinom koja je u raspadu.

Back