Kako se danas osećate?

Ja to nisam hteo zbog memories ali mi na kraju svakako instagram sam obrisao ceo profil :cry:

Tu ste naravno, vi ste moje lutkice vas ne dam!!! Taman posla, sa nekima se pratim možda tek neko kratko vreme 😂 Neću vas, vi mi ne smetate. Mnogo nekih nebitnjaka se nakupilo, te neki iz izlazaka te neki profili koji spamuju slikama, tinder i grindr varijante su takođe letele u kantu 😂😂😂 i tako. Mora čistka povremeno, doduše radim to često. Da sam ostavio od 2016 sve ljude bilo bi 1000+.

Ajde smirite se sa tim lobanjama, inače sledi ukidanje ili neka zabrana za pojedince.

Ja to nisam hteo zbog memories ali mi na kraju svakako instagram sam obrisao ceo profil :cry:
Zbog čega su ti obrisali profil? Nije valjda zbog fotke sa suncokretima ili sa livade u društvu živahnih životinja?

Bebi smanji doživljaj malo sa lobanjama.
Zbog čega su ti obrisali profil? Nije valjda zbog fotke sa suncokretima ili sa livade u društvu živahnih životinja?
Ma zbog one app gde pratiš ko te je otpratio. Sad sve radim manuelno na ovom novom profilu ali su se mnogi provukli ispod radara :D

Dobra ideja da pravim novi profil jer neki bi se smrtno naljutili a sa druge strane ima dosta ljudi sa faksa koje pratim čisto radi reda i posla, a ne bih.. mada mrzi me i opet slike da kačim i ovako ih jedva imam 😂 Videću možda još neke otpratim

Pa ja nisam imao ni 600 tada, mislim. Na novom držim na 200inak, a i to mi je puno. Pritom se više ne opterećujem što pucam sa lajkovima jer svakako me malo ljudi prati lol

Bebi smanji doživljaj malo sa lobanjama.

Ma zbog one app gde pratiš ko te je otpratio. Sad sve radim manuelno na ovom novom profilu ali su se mnogi provukli ispod radara :D

Uh, nije valjda glavna zanimacija evidentiranje ko te zapratio i otpratio :confused:

Instagram je tu da sa svetom podeliš pozitivnu energiju, sa putovanja, iz šetnje, sa posla, kako ptičice cvrkuću, ili prilog kako tuširaju slonicu Tvigi u zoo vrtu da je rashlade.

Prati me par influensera, žao mi je i njih da izdam takođe jer su prepoznali dobru dušu u meni.

svadja-karamela.gif

Back