Pa i mi se ovde čačkamo, al na instagramu se uvek ispoštujemo za lajk.Takvo ponašanje bih očekivao od sebe ali ne i od drugih. Za svaku osudu.
Ovo je izjava veka hahahahahahaTakvo ponašanje bih očekivao od sebe ali ne i od drugih. Za svaku osudu.
Ovo je malo zabrinjavajuće, takva nam je bila i Mislim Oro. Ili možda bolje rečeno Mislim oRo97?Nemam instagram
Nemam twitter
Nemam tiktok
Nemam svojih slika na fejsu
Nemam drama
Imam prijatelje️
Ali avatar ne valja, Maco...Nemam instagram
Nemam twitter
Nemam tiktok
Nemam svojih slika na fejsu
Nemam drama
Imam prijatelje
Čitajući zadnjih par strana, osjećam se ponosno, bravo ja️
Stvarno smo ko serija u više sezona, toliko obrta i drame u odnosima, idemo iz kulminacije u kulminaciju ne stižemo da procesuiramo jedan događaj već se desi naredni.
Moram da ponovim istraživanje sa forumašima opet, pošto definitivno rezultati neće biti isti kao prvog puta.![]()
Nekoga baš bole moje lobanje LOL toliko da sam sklonjen sa socijalnih mreža![]()
NE VE RI CA![]()
![]()
Ovako te zamišljam sa tim pitanjemPrvi put? Ja sam bezbroj puta bio i brisan i dodan opet i opet brisan, od neke i blokiran lol
Lepo sam rekao da se lobanja pocela zloupotrebljavat.Iskreno, u ovoj fazi je već malo smorilo s tim lubanjama, u smislu ko ih kome, koliko i zašto lupa. Možda je vrijeme da na lubanju počnete promatrati kao i na svaku drugu reakciju lol.