Zvezde Forum Song Contest-a

Momine If I Go - Ella Eyre i Shine in the light - Anna Rossineli🥰 Interesantno sa sam obe slao nedavno, mada mi je za Annu to bio i zadatak

@Stefan28 ne, posto ce biti kao tribute starom forumu, ali cete moci glasati i tako ucestvovati

Bas sam se pre neki dan setio ove pesme, super bi bila sad na specijalu da je Stevan bio tu
Nisam sigurna da bi ga izabrao, sobzirom na to da i on ima više od dvesta predloga (ako se dobro sećam), a i jednu pobedu na specijalnom izdanju sa njim svakako ima.:D

Proveo sam današnje veče slušajući prošle pobednike (od 201. do 233., pre nego što sam se priključio forumu) i istakao bih ove po mom ličnom ukusu:

#213 @Milos-S
Neverovatno da ova pesma ima ovako malo pregleda

#226 @Tetsujin
Bolje nego pesma sa Dore

#227 @Marko
Hit, već sam je pohvalio na temi za trenutni FSC. Takođe je Normandie dobio 12 od mene na Destrijevom "Winners at war" izdanju

#228 @Niko
Sviđa mi se estetika

#232 @etica
Neuobičajeno smirujuća pesma

Ova pesma mi je tako legla da još uvek volim s vremena na vreme da je poslušam.
Deluje tako minimalistički, ali izuzetno je kul i daje neki zdravi optimizam. Verovatno i najlepša FSC pesma otpevana na nemačkom jeziku po meni. Mislim da sam joj u polufinalu dao 7 poena, a tek u finalu je zablistala do 12-ice!
Šteta što se Niko nije odlučio da je uvrsti na FSC Šampionat, ali sigurno da svi imamo veliki broj kandidata i nije lako prelomiti i odabrati samo pet od tolikog broja pesama u ponudi. ⭐

Naravno, bila je u opticaju, na kraju sam je eliminisao posto je vec bila na specijalu te godine i naravno bila treca odpozadi xd Ali ne bez poene od tebe i etice❤️

Naravno, bila je u opticaju, na kraju sam je eliminisao posto je vec bila na specijalu te godine i naravno bila treca odpozadi xd Ali ne bez poene od tebe i etice❤️
Sad sam proverio tabelu Druge šanse 2018.
Stevan i ja po 10 poena, a Etica i Stole po 3, ukupno 26 i zaista treće mesto otpozadi. :(

Kakva pesma, šteta što nije odabrana za Šampionat...

Danas bih posvetio momenat jednom delu organizacije, a to su EXCEL tabele :love:

Rangirao sam ovogodišnje tabele organizatora od prve do poslednje (bez moje) po raznobojnosti, fontu, trudu uloženom u iste i celokupnoj estetici, pa bi ih ovako svrstao:

12. 234 - Ja volim Srbiju
11. 239 - From Russia With Love
10. 238 - Winners at War
9. 237 - Women's Day
8. 236 - Nacionalni izbori
7. 235 - A Star Is Born
6. 245 - Don't Stop The Feeling! (jako blizu da uđe u top 5)

e sad top 5:

243 - Molim te budi Bebi!
Boje za zadatke i bojenje u zeleno / crveno onih koji su se plasirali / nisu plasirali daje dodatnu lepotu ovoj tabeli.

241 - Moja reč - vaša pesma
Sviđaju mi se obojene trake iznad i ispod spiska učesnika, vrlo originalno!

246 - Zodiac
Tabela na nivou cele organizacije, na vrhunskom nivou.

244 - 3. jFSC Tražimo novu zvezdu!
Suv kvalitet od tabele, cela estetika je vrlo zahvalna za oči! Jedini razlog što nije
na vrhu je što me imena učesnika iznad njihovih poena zbunjuju pošto su ukoso. Inače top!

A najbolju tabelu smatram da ima...

240 - Collabs
Nema šta reći, hedonizam!

čestitke @Bebi @MilanB @Petar @Stole @Tetsujin !

Hvala na nagradici za nagradicu. 😍 Ja volim ukoso, ne volim kad imena forumaša budu ispisana skroz vertikalno.

Back