Offtopic

Ne znam onda sto sam zabagovao 🤣
Ima dosta poljskih proizvoda u onom velikom tempu na Tosinom bunatu u Beogradu 😉
Zato što sam kopao da pređem u Nemačku u neki od naših konzulata, tamo ih ima najviše (5 + ambasada u Berlinu)..pa sam vrv napisao to...i ostalo ti je..ali od toga 99% nema ništa... 😭😌

U LIDLU u Srbiji ima jako puno poljskih proizvoda...

Andrjoška, vrištim i umirem, ali nećeš me dokusuriti lubanjom, ako si to mislio... 😌

Znam i za Mere i za Svetofor i obe prodavnice deluju bedno i ne znam uopšte koja je svrha postojanja istih.

Meni je okej da imamo ruske lance (mada tamo ne bih lično kupovao), jer ako može Lidl i Delhaize, zašto ne bi moglo nešto rusko, kinesko, čije god. Ali brate, prodaju stvari koje svinjama ne bih dao da jedu. 😭🙏🏼

Ima ekstra ruskih lanaca marketa...ali oni se ne otvaraju van granica ex SSSR..

Treba nam tema Snovi i Noćne More, jer sam otišao offtopic u SSF, pa mi sinulo da fali.

Moguce da pravi dramu pred navodnog izlaska albuma. Kazem navodnog, jer ne bi joj prvi put bilo da nesto obeca a posle laze debelo.

U tim ruskim "prodavnicama" sam kupovao samo neke ruske bombone koje su stvarno lepe.
Sve ostalo izbegavam.
Jer kad vidim neki proizvod od mesa ili slicno, a bude bas jeftino, odmah se zapitam odakle je to meso i kog je kvaliteta.

Ovde u Češkoj se gnušam mesa... Gde god uzeo, odvratno mi je. Posebno meso poreklom iz Poljske, znači fuj

Back