Offtopic

Ja ne znam to Mikromarket!!! 😱😮
Uh, izvinjavamo se, mnogo.. 😞
Zamalo da prođeš kap "gospoja" iz Sunca na Zelenjaku ili "gospodin" sa delkatesa u Amanu kod Studenjaka.. 😌🤭😁😘

Lokalni novosadski lanac prodavnica, vlasnika izgleda ne interesuje da se širi dalje barem na pokrajinu, zato ga u gradu (a nisam sigurna za prigradska naselja, ne računajući Petrovaradin) ima i više nego što je potrebno.

Šta mislite da li sam dobio išta kao odgovor na taj mail žalbe Suncu? Inače kao mail gde može da se obrate potrošači, sa žalbom, sugestijom, primedbom... 🤔😌

@Petar idem i na pijacu, na pijaci kupujem i neke stvari koje nisu povrće, voće, hrana... Na Kalenić i Banjičku najviše...

Lokalni novosadski lanac prodavnica, vlasnika izgleda ne interesuje da se širi dalje barem na pokrajinu, zato ga u gradu (a nisam sigurna za prigradska naselja, ne računajući Petrovaradin) ima i više nego što je potrebno.
Ne razumem poentu, neke prodavnice su bukvalno jedna preko puta druge. 😂 Čuo sam da meso kida u mesari Štrand, nikako da odem. Je l' vredi?

• Wow
Reactions: Mrm
Na pijacu sam krenuo silom prilika otkad sam počeo da radim, inače ne. Al ovi u kancu sve kupuju tamo i onda mene šalju jer sam najmlađi.

Ti najmlađi u firmi sa 40 godina?

Ja 3. najstariji sa 27. 😂

Ne razumem poentu, neke prodavnice su bukvalno jedna preko puta druge. 😂 Čuo sam da meso kida u mesari Štrand, nikako da odem. Je l' vredi?

Veruj mi da ni meni nije jasno, bukvalno prave i sami sebi konkurenciju, a da ne govorimo o tome da imaju često baš i more drugih prodavnica, što velikih, što manjih.

Meni je OK, mada kupujem već duže vreme u drugoj mesari, koja mi je bliže.

Top je Mikromarket, blago Novosadjanima sto ga imaju. A nije los ni Super Vero, ima mnogo lepih stvari da se nadje 👍

Vero je Veropulos, grcki lanac, ima grckih proizvoda, pa se izdvajaju od ostalih.
Sta je smesno, znam da znate, al' eto, da podsetim. Oni se izdvajaju sa ponudom.

Vero, jao skroz sam zaboravio na njega. E on je najskuplji. Doduše bio je dok sam ga posećivao dok mi je deda bio živ. On je živeo preko puta njega na NBG i bio je užas sa cenama. Ali asortiman im je vrhunski

Mala, šta ti komentarišeš srbijanske markete? Da čujemo gde se kupuje u Beču? Kaufland, Lidl, Migros, Spar?

Back