Kako se danas osećate?

Danas je baš prohladan dan i totalno vuče na jesen. A ja mrzim jesen i zimu, pogotovo taj septembar. Mada opet i jedva ga čekam jer smo planirali malo do Tunisa na more

Ispričao sam menadžerki šta mi se izdešavalo za vikend i rekao da ću odraditi šta mogu i koliko stignem, a to je otprilike pola smene. Sreća je što radimo za tako fleksibilne poslodavce...

Kako ide avgust noći su svežije. Ja uzeo ćebe da se pokrijem 👀
A gde si ti Liberta?

Danas je baš prohladan dan i totalno vuče na jesen. A ja mrzim jesen i zimu, pogotovo taj septembar. Mada opet i jedva ga čekam jer smo planirali malo do Tunisa na more
e taman ces da nam preneses utiske, mora, plaze, hotela, svega, kakvo je stanje, za dogodine...

Last edited:
Ja se danas ubijam od posla, ali da izdržim još sutra i onda opet laganica jer svi odoše, a kad mačke odu nastupam JA

jovana-tipsin.gif

Fuck it... Završavam u pola 3 danas pa ću narednih dana nadoknaditi ta 2 sata... Ne mogu danas ništa

A gde si ti Liberta?

e taman ces da nam preneses utiske, mora, plaze, hotela, svega, kakvo je stanje, za dogodine...
Dosta ljudi koje poznajem je išlo ove godine i utisci su im odlični. Svi kažu da je usluga vrhunska, a hrana odlična. Videćemo. A mi smoga odabrali zbog prevoza, jer mi dođe najekonomičnije i najlakše stići, s obzirom na to da imam bebu od godinu dana

Osjećam se fino, ide drugi dan otkako sam deaktivirao Insta, stvarno mi je bio potreban detoks od društvenih mreža. Čak mi uopće ne fali nimalo. Još kad bih se FB-a mogao riješiti, milina 😌

Ni danas ne znam gde mi je dupe, gde glava, sve nešto na poslu preko one stvari radim, nikakvog fokusa, mentalne jasnoće, ništa...

Give Up Omg GIF by Jasmine Star

Ja se još oporavljam od virusa/prehlade, grlo mi je i dalje otečeno i zvučim kao Veliki brat. Doneće mi drug posle posla Tantum verde sprej. Na poslu bare minimum, mada je danas bila plata pa sam happy.

Joj i mene bolucka grlo danas 😭😭, išao sam do Uprave nešto i nisam se ni vraćao u kanc posle...

Vreme katastrofa, kako sam morao izaci, naobukao se da kad bi se vratio kuci, sve bih se skuvao.

• Sad
Reactions: Mrm
Back