Predlozi i utisci o forumu

Nmg se sjetit koji forumaš je bio Zadar, ali se sjećam da sam ja bio odron na Srboviziji, jedva sam na silu izvoljevao jednu pobjedu. Nemam ništa protiv da se vrati sličan format, sudjelovao bi na početku, pa bi vidio koliko bi me držalo

Zauvijek najrandom stvar sa Srbovizije mi je Niko kao Zadar 😭😭😭😭

Pokušavam da skontam plasmane svoje kroz ovaj eksel ima samo poena, uff moraću iz malog mozga da vadim sećanje. :LOL:
Gladni smo Srbovizije, jako mi se pišu članci o delegacijama.

Nije loša ideja, samo bi trebalo više gradova da se ponudi, samim tim mislim da bi otpao taj deo sa TV centrima. :D
jel mogu ja da probam da razradim koncept, pa pošaljem u DM na razradu?

naravno ako stari forumaši oće potpuno isto kao što je bilo pre ja se slažem

Zar nije glavni razlog ukidanja Srbovizije bilo to što nam je nestalo pesama za slanje? Ne vidim kako bi pauza od tri godine to promenila, za par izdanja bismo opet udarili u zid.

Ne znam ko bi bio moderator (pošto sam već rekla da ja ne bih da budem zadužena za oba), tako da možda Milošu eventualno da pošalješ.

Srbovizija u bilo kom obliku ali svakako bez Slovenije i Makedonije i dalje😌😌

Sa Srbovizijom početi od 0 i bez ovog starog spiska pesama koje su učestvovale

Zar nije glavni razlog ukidanja Srbovizije bilo to što nam je nestalo pesama za slanje? Ne vidim kako bi pauza od tri godine to promenila, za par izdanja bismo opet udarili u zid.
Nestalo je glavnih hitova, sad krećemo lokalne podrumare da lovimo. :LOL:
Evo jedna Vršačka podrumara što je pobedila velike zvezde!

Pročitaću predloge u naredom periodu, sad sam malo zauzet. Možete slati i privatnom porukom ako imate ideje, pa da na kraju vidimo gde smo i sumiramo sve to u jedan koncept.

Narodno poselo bi moglo biti sa kućama i zgradama. Nasumično izdelimo i uselimo stanare, i oni kolektivno ocene pesme drugih kuća. Moja kuća - tvoja pesma. :LOL: Onda ide superfinale i konačna borba za pobednika posela.
Može ovo Narodno poselo. ✨

@Marko a koji sam grad trebao zauzeti, a da se ne bi cinilo random? xd

Nestalo je glavnih hitova, sad krećemo lokalne podrumare da lovimo. :LOL:
Evo jedna Vršačka podrumara što je pobedila velike zvezde!

Jaooo zaboravih na ovo, koja pesmetina

Poslao sam predlog koncepta, ljudi moji, nadajmo se da će gospoda čelnici razmotriti i da će im se dopasti nešto od toga.

Back