Predlozi i utisci o forumu

Ma niste svesni kakav je koncept Poky smislio, ima da iskida. 😍✨
vesna-rivas.gif

Androgeda drugog znadeee, mafina mi šukajmaneee, loli pava de đi prava hop hop hop, je*eš štuke je*eš mlade hop hop hop!

• Haha
Reactions: Mrm
Kad se sjetim da je šefica delegacije Varaždina bila Naky 💀💀
U svoju obranu imao sam 20 godina 😌😌

A Katalina Kril od Endrege? Ženu smo sahranjivali, pa i ona moja Marijana Šura je imala lažnu sahranu. :LOL:

Šta je falilo Naky? Ja BiH je i sad uzeo.
New Now je imao više šefica. Pokojnu Krilvu, Queriditu I Lovely Stevich kao šeficu modne policije. Nakon lošeg plasmana Lovely Stevich , Krilova joj je pucala u glavu pred svima, a potom u sebe.
Upravo to što Bebi reče ajahahababa

Šta je falilo Naky? Ja BiH je i sad uzeo.
New Now je imao više šefica. Pokojnu Krilvu, Queriditu I Lovely Stevich kao šeficu modne policije. Nakon lošeg plasmana Lovely Stevich , Krilova joj je pucala u glavu pred svima, a potom u sebe.
Upravo to što Bebi reče ajahahababa
Jaooo daaa Lovely Stevich kojoj je pucano u glavuuuu sad mi sećanja naviru!!!

Ako se ne varam, ona je bila šefica delegacije Vrnjačke Banje, ex forumaša wonderlanda/Mithrandira 😄
Tako je, Jasmina Ana je bila i deo SBU-a sa Leom Kiš, kasnije im se ubacila i treća plavuša Bebi Dol. 🤣

Ahhh fale mi ta vremena. Organizacija gde smo pravili Ruskinu svadbu mi je ostala bas u lepom secanju. Sneskica je uvek bila za ljubav 💕

Ahhh fale mi ta vremena. Organizacija gde smo pravili Ruskinu svadbu mi je ostala bas u lepom secanju. Sneskica je uvek bila za ljubav 💕
To je takav event bio! Al postade Ruška udovica. ☹️

Ja sam voleo Srboviziju, iako sam imao priliku samo na blic da uzivam u njoj i da provedem poslednje dane sa njom. Nisam siguran, ali mislim da imam od 20-25 ucesca i jednu pobedu. Meni je bilo zanimljivo.
Iskreno, jedva cekam da vidim taj novi koncept i nadam se da ce biti prihvacen.

Back