Endrega
Ekspert
Ma niste svesni kakav je koncept Poky smislio, ima da iskida.![]()

Ma niste svesni kakav je koncept Poky smislio, ima da iskida.![]()
Bukvalno to što Niko kaže, dođeš i okupiraš ga i tvoje je. I fazon oduzmi ti ako ne učestvuješ 10 puta.A po kom osnovu su se birali gradovi?
Ivana Sirena šefica delegacije Pećinaca.I šalješ pevače samo iz tog grada![]()
Jaooo daaa Lovely Stevich kojoj je pucano u glavuuuu sad mi sećanja naviru!!!Šta je falilo Naky? Ja BiH je i sad uzeo.
New Now je imao više šefica. Pokojnu Krilvu, Queriditu I Lovely Stevich kao šeficu modne policije. Nakon lošeg plasmana Lovely Stevich , Krilova joj je pucala u glavu pred svima, a potom u sebe.
Upravo to što Bebi reče ajahahababa
Ko je birao ovu legendu? Božeeee, njena emisija Šampanjac sa Jasminom Anom mi je bila daily getaway tokom ispitnog rokaJasmina Ana
Ako se ne varam, ona je bila šefica delegacije Vrnjačke Banje, ex forumaša wonderlanda/MithrandiraKo je birao ovu legendu? Božeeee, njena emisija Šampanjac sa Jasminom Anom mi je bila daily getaway tokom ispitnog roka![]()
Tako je, Jasmina Ana je bila i deo SBU-a sa Leom Kiš, kasnije im se ubacila i treća plavuša Bebi Dol.Ako se ne varam, ona je bila šefica delegacije Vrnjačke Banje, ex forumaša wonderlanda/Mithrandira![]()
To je takav event bio! Al postade Ruška udovica.Ahhh fale mi ta vremena. Organizacija gde smo pravili Ruskinu svadbu mi je ostala bas u lepom secanju. Sneskica je uvek bila za ljubav![]()