Čekaj odgovoriću ti sad sam u nervnom rastrojstvu!!!Ne znam da li vas nervira i odbija ali mene baš, to mi je žešći turn off kada se sa nekim čujete i taj neko vam sporo odgovara na poruke tipa prođe pola / ceo dan. Ja izgubim volju da pišem bilo šta. I kod prijatelja me to nervira ali iskreno ne obraćam toliko pažnju ako su nevažni razgovori. Mrzim kada je neki dogovor u pitanju i ta osoba me kulira a recimo ubacuje storije itd. I ja nekada kada ne stignem ne odgovaram ali relativno sam brz pogotovo kada se sa nekim aktivno čujem.. ali kad moram momcima da izvlačim reči iz usta ili da ih čekam pola dana za odgovor.. Toliko izgubim interesovanje da je to neverovatno.
Hahahahaha nisam mislio na tebe, ti mi nisi interesna sfera u tom smislu inače bih ti vrv već to zamerio kao zagondžija ne brini.Čekaj odgovoriću ti sad sam u nervnom rastrojstvu!!!
Iz bečke šume..Sviđa mi se Mala što si direktna i otvorena. Imam osećaj da bismo se super slagali, odakle si?
Zašto mi nisi poslao gif bečke šume da mi pomogneš?Mrm napisao post bez GIF-a i/ili fotografije. Ko hoće da čestita, nek čestita.
Lajkovao bih.Jedan dan ćete se šokirati slikom zajedničkom sa Malom, a neće biti veštačka inteligencija. Slikaćemo se uz Tzatziki salatu i Bečku trpezu
Nećemo sad o tome doktore, to su privatne stvari štobsereklo intimne
Androgetina 100% neke madjije baca, sad sam sreo jednu osobu o kojoj sam mu sinoc pricao...