Ljubav, navika, panika

To tolerišem samo strejt tipovima, pederke kod mene završe karijeru na keca kad to vidim.

Ja imam opsesiju, tačnije ne volim da mi stoje brojke na aplikaciji inače bih uzvraćao istom merom.. razumem obaveze i kao nekad nisi za dopisivanje i to, ali da mi konstantno odgovaraš sporo.. Skontam ja kada je nezainteresovanost u pitanju, ali recimo evo jedan dečko što mi je pisao bio je uporan sa javljanjem ali sporo odgovara i ja mu rekao ,on kao ja sam malo haotičan ja rekoh bye bye, nemam vremena za to. Umem da zameram te stvari kada mi je stalo, zato sam isključio vidljivost na wa da ne bih opsesivno gledao da li je neko ulazio a da mi ne odgovori 😂 primetio sam da imam taj problem kada sam zagrejan za nekoga ( za prijatelje ne, to ni ne gledam)

Sto je najgore, takvih slucajeva je sve vise. I to me strasno zivcira.

I tako bih pogresno sticao utisak da je ta osoba ljuta.

Ne znam da li vas nervira i odbija ali mene baš, to mi je žešći turn off kada se sa nekim čujete i taj neko vam sporo odgovara na poruke tipa prođe pola / ceo dan. Ja izgubim volju da pišem bilo šta. I kod prijatelja me to nervira ali iskreno ne obraćam toliko pažnju ako su nevažni razgovori. Mrzim kada je neki dogovor u pitanju i ta osoba me kulira a recimo ubacuje storije itd. I ja nekada kada ne stignem ne odgovaram ali relativno sam brz pogotovo kada se sa nekim aktivno čujem.. ali kad moram momcima da izvlačim reči iz usta ili da ih čekam pola dana za odgovor.. Toliko izgubim interesovanje da je to neverovatno.
Čekaj odgovoriću ti sad sam u nervnom rastrojstvu!!!

Ma ajde bre, blejačiš ceo dan u telefon i nemaš minut vremena. Klasično pro*seravanje, teasing neki, testiranje igrice i ostalo. Vidim da je to prisutno što kod strejt odnosa a više rekao bih kod gej ljudi. Imam drugaricu koju sam spomenuo za poligamne odnose, ona je u stanju da nestane na 5 dana i odgovori a ja zaboravio o čemu smo pričali i onda se tako nađemo napolju , sve super ali je toliko neodgovorna. Oguglao sam tako da joj slabo pišem a dogovore neke pravim u grupi pa ako vidi videla je.

Čekaj odgovoriću ti sad sam u nervnom rastrojstvu!!!
Hahahahaha nisam mislio na tebe, ti mi nisi interesna sfera u tom smislu inače bih ti vrv već to zamerio kao zagondžija ne brini.

Pa, kad ste se navukli na mreze. Ja se javljam kad stignem i kad vidim. Smara me ta vestacka dramska pauza kod nekih. Ako imam nesto da napisem, odmah odgovorim i to je to. Ako vidim kasnije, sorry, nisam videla, dobices odgovor kad procesuiram poruku. Vrlo jednostavno, bez foliranja. 😉

Sviđa mi se Mala što si direktna i otvorena. Imam osećaj da bismo se super slagali, odakle si?

Jedan dan ćete se šokirati slikom zajedničkom sa Malom, a neće biti veštačka inteligencija. Slikaćemo se uz Tzatziki salatu i Bečku trpezu

Pa mislim da bi Mala bila odličan materijal za partnera samo još pol da promeni😂😂😂 bez zezanja. Zna da kuva, živi u EU, taman papiri pasoš.. Zrelo razmišlja, lepo se izražava , direktna i otvorena.. Mala ako ti treba lažni muž pozovi, a možda se i skontamo na kraju hshahahaha

Rešenje je vrlo jednostavno i ovo kažu psiholozi, nisam izmislio: osobe kojima je bitno da im partner brzo odgovara na poruke i generalno da se dosta čuju u toku dana treba da budu sa takvim osobama. Prosto je. Ako želiš to, a neko nije takav, ta osoba nije za tebe.

Pa postoji razlika između opsedanja i normalne dnevne komunikacije. Ne mislim da neko treba da mi piše 24h ali ono dozirano skroz. Razumem i da neki ljudi više vole razgovor nego poruke al pobogu naglasiš to i no problemos. A posesivci svakako idu u ekstrem, i ja bih takve kulirao

Sad piše bivši kolega, pa pobogu Androga kakve su to kletve danas, hteo sam mir ono javljaju se bivši u raznim kategorijama! 😨

Androgetina 100% neke madjije baca, sad sam sreo jednu osobu o kojoj sam mu sinoc pricao...

Danas su mu moći nikad jače! Svako dobija svoju porciju, ne znam što sam ja ko za inat dobio vaskrsnuća zakopanih! 😭

Back