Fudbal

Prikazuje se

Sad tek vidim, ne znam koji im problem bio, ja još ostala malo da vidim da nije greška, kad ono stvarno nije bilo počelo.

Uključila ponovo, vidim da je dobro zasad, ali čini mi se kao da će biti na kraju ovo tvoje predviđanje, ali valjda nekako mogu barem drugi gol, pa nek idu produžeci. Imala je Zvezda ludačkih utakmica na taj način, što ne bi i komšiluk. :D

EDIT: I evo ga.. Možda još bude nešto, nisam ga očekivala ovako brzo. :D:ROFLMAO:

Last edited:
Pretpostavljam, mada mi malo krivo što su ih uzurpirali baš toliko da ne uspeju da osvoje 2. mesto. Ali verujem da će ishod meča biti pozitivan.

Pretpostavljam, mada mi malo krivo što su ih uzurpirali baš toliko da ne uspeju da osvoje 2. mesto. Ali verujem da će ishod meča biti pozitivan.
Ma super je, ako bude 4 ekipe u Evropi bog nas gleda. Partizan i Zvezda da štancaju koeficijent, a TSC i Čuka da ljudi u Topoli i Leskovac gledaju fudbal xD

Inače Čuka igra u plejofu sa Olimpijakosom, praznik fudbala u Leskovac

A i to što kažeš. Mada Čuka možda nešto i izbunari u Ligi Konferencija, videćemo posle žreba. :D

A i to što kažeš. Mada Čuka možda nešto i izbunari u Ligi Konferencija, videćemo posle žreba. :D
Čuka možda i dobije 3. šešir u konferenciji, u 2. ne budu bogzna kakve ekipe, a u 4. bude boranija

Uglavnom navijamo da Čuka ispadne od Olimpijakosa XD

Još ako se Zvezdini ovi naprave pametni (mada nadam se da neće biti toliki šabani) pa odu da podrže Olimpijakos, to bi moglo biti gotova priča. :D
Ma gde neće, navijački kodeks ne poznaje granice sramote

Kako mi je čudno gledati Tadića u Feneru, mada daje golove i dobro igra i dalje. Neka za repku odradi posao u kvalifikacijama i na Evru, to je najbitnije, mada zaslužio je i u klupskoj igri da podigne neki veći međunarodni pehar

Kako mi je čudno gledati Tadića u Feneru, mada daje golove i dobro igra i dalje. Neka za repku odradi posao u kvalifikacijama i na Evru, to je najbitnije, mada zaslužio je i u klupskoj igri da podigne neki veći međunarodni pehar
Može sa Fenerom da cilja titulu konferencije, oni su sad jaki kao crna zemlja

Dugo mi je trebalo da prežalim ono ispadanje u polufinalu LŠ 2019 sa Ajaksom, baš su bili dobri i možda su i mogli Liverpul da dobiju. Ali dobro.

I čini mi se kao da Fener može daleko u LK, ako ne i do samog kraja. Bilo bi mi drago zbog njega

Back