Ljubav, navika, panika

Inače ne konzumiram često alkohol ali sinoć sam ga uneo u ogromnim količinama ( za mene su tri koktela, jeger i jedno pivo mnogo) plus je to što sam se zagrejao na kućnoj žurci sa nekim koktelima koji su išli kao voda niz grlo. Kao da nisam pio alkohol onda kada me je stiglo.. sve zvezde sam video 😆
Tri koktela mnogo? Devojko mala, na moru ću za dobro jutro da proždrnem tri koktela, a nisam alkoholičarka. 😂

Odakle vam volja da se bavite tipovima 🙇
Radi me libido i dalje u životu. 😌

Jao kad smo kod libida, juče me ova simpatija iz zamrzivača opsela sa seks porukama…onda posle njega onaj standardni klinac što se javlja “ko svinja masan džak” kad god je libidarna krizna da vrati stvare u normalnu, samo što je upao u isti termin a ne zna.

Onda, javio se neki treći lik što sam juče pomenuo da traži sebi sličnog. Odustao je od te ideje izgleda nakon sto sam održao edukativni program o njegovoj ličnosti, pa sad mu okej što se ne šišam i ne oblačim kako on zamišlja da partner treba. Recite da to nije malo ludo? Ono juče što je @Marko pominjao je u redu u određenim okolnostima imati iste interese sa nekim, al baš copy/paste verzija sebe u izgledu to ne razumem i dalje, osim da se pali na sebe.

Bebi, tebe opasno nesto radi.
Ako stvarno trazis neku trajnu ozbiljnu vezu u skladu sa godinama koje slede, mislim da, to sto spominjes gomilu nekih likova koji se pale na tebe, ne bi trebalo da se previse osvrces na njih. Jedino ako nisi ti zainteresovan za jednu, ali samo JEDNU osobu, ako je to uopste moguce. Kapiram da to hrani tvoj ego, ali sto to mi treba da znamo. To je tvoja intima.
Mozda da napises jednog dana knjigu o svojim avanturama, sigurno bi planula.
Razumem te donekle, ima dana kad mi prijaju pogledi i komplimenti ljudi koje susretnem, a nekada to prezirem, zavisi na koju nogu sam ustala tog dana.
Lepo se ti nama provedi u Turskoj, nemoj previse da se obeznanis, pa da se ni ne secas sta si radio, kako ces nam onda preneti dogodovstine. 😋😘

Kad budem za vezu biću full u tome, za sad me i dalje samo afere vozaju. 😎
Opet, ako nisi u gej svetu ne znaš koliko je teško naći vezu, tako da ja se ne opterećujem time već verujem da će se pojaviti u datom trenutku kad treba. Ništa više ne forsiram. A do tad uživam u single životu.
Uostalom, ja delim stvari koliko želim tako da nema potrebe da mi dodaješ to “što mi to treba da znamo?” zvučiš sad kao Djudja koja se grozila bilo kakve podele intimnog života. Neke stvari nisu za ženske uši pa preskoči, poz. 😘

Dobro sad, nisam mislila nista lose. Naravno da ti znas sta je najbolje za tebe. Samo opusteno. 😘

Kompleksna je situacija u svetu i dosta toksična. Nekad i sami pokupimo tu vrstu toksike, al ako je već osvestimo onda to gledamo da promenimo. Shodno individualnim kapacitetima. 😊

Pitanje za sve: kako ste reagovali kad ste na društvenim mrežama, ili još gore - uživo, videli bivšeg sa novim partnerom/partnerkom? 😁 Meni se za sad to nije desilo, prvog sam odavno preboleo pa se ne bih ni pomerio, ali nemam pojma kako bih reagovao kad bih poslednjeg video s nekim, iako sam i njega preboleo (ne koliko prvog).

Naravno, uvek treba spoznati sebe u pravom svetlu i raditi na svom usavrsavanju. Svet se menja, mi smo deo njega, prilagodimo se tome da bi nam bilo lepse i komfornije u buducnosti. 😀

Pitanje za sve: kako ste reagovali kad ste na društvenim mrežama, ili još gore - uživo, videli bivšeg sa novim partnerom/partnerkom? 😁 Meni se za sad to nije desilo, prvog sam odavno preboleo pa se ne bih ni pomerio, ali nemam pojma kako bih reagovao kad bih poslednjeg video s nekim, iako sam i njega preboleo (ne koliko prvog).
Oduševio se , još kad su dobili bebu sreći nije bilo kraja.

Meni se desilo da sam izlazila iz sporedne ulice na glavnu, a ispred mene u autu usporeno prolazi ex i nova devojka. Iako smo se regularno razisli, bez frke i besa, nije mi bilo svejedno. Osetila sam bol u srcu. Uh.
To je bilo davno. Sada da ga vidim, ne bi trepnula.

Nije mi se desilo, ali verujem da zavisi od toga koliko je raskid svež.

Nije mi se desilo, ali verujem da zavisi od toga koliko je raskid svež.
Upravo tako. Svoje bivse sada gledam kao neke stare prijatelje sa kojima mogu da popricam u ime starih dana i to je to.

Sreo u klubu, onda sam se ja smuvao s nekim iz protesta, onda on krenuo da sabotira to moje muvanje njemu na oči, onda taj njegov popizdeo na njega kad je video da se on bavi ovom pričom, onda je svakom svoje veče propalo. 💗 davna 2016. godina.

Mladost ludost.
Ja sam se jednom smuvala sa jednim tipom i kada jedno vece nije izasao u grad, ja se smuvala s drugim, a ispostavilo se da su skolski drugovi. Da propadnem u zemlju kad sam saznala. Dobro, to su bile te godine kada je to bilo ok. Nikakve neprijatnosti nije bilo, ipak smo svi bili na nivou kada smo sledece vece ukapirali situaciju. 😉

Nista, ostala sam s drugim. Ionako su to bile kratke letnje seme, nista bitno. Bez vecih intimnosti, da se zna.

Bez ironije, ako je u pitanju neko ko mi deluje normalno, bio sam srecan ako sam video da je ona srecna. Pricam o devojkama s kojima sam se rastao na lep nacin. Sa ovima s kojima nije na lep nacin bio rastanak, obicno je usledjivalo otpracivanje na drustvenim mrezama, a uzivo nisam imao priliku da srednem ikad ikog 😂

Samo sam jednog bivšeg vidio na društvenim mrežama s novim momkom i to mi je bilo skroz odsrčno drago jer smo se sporazumno razišli i ostali u dobrim odnosima. A za ostale ne znam gdje su i šta su, jedan nema društvene mreže, drugi me blokirao na svemu ikad pet minuta nakon prekida, treći je odselio u Austriju, okrenuo se Allahu i na društvene mreže stavlja samo citate iz Kur’ana, tako da kontam da taj ni ne bi stavljao fotografije s nekim muškarcem lol, i tako…😌😌

To se ja sprdam, a ljudi lupaju lobanje jer su isisfobija.

Back