Tri koktela mnogo? Devojko mala, na moru ću za dobro jutro da proždrnem tri koktela, a nisam alkoholičarka.Inače ne konzumiram često alkohol ali sinoć sam ga uneo u ogromnim količinama ( za mene su tri koktela, jeger i jedno pivo mnogo) plus je to što sam se zagrejao na kućnoj žurci sa nekim koktelima koji su išli kao voda niz grlo. Kao da nisam pio alkohol onda kada me je stiglo.. sve zvezde sam video![]()

Radi me libido i dalje u životu.Odakle vam volja da se bavite tipovima![]()

Jao kad smo kod libida, juče me ova simpatija iz zamrzivača opsela sa seks porukama…onda posle njega onaj standardni klinac što se javlja “ko svinja masan džak” kad god je libidarna krizna da vrati stvare u normalnu, samo što je upao u isti termin a ne zna.
Onda, javio se neki treći lik što sam juče pomenuo da traži sebi sličnog. Odustao je od te ideje izgleda nakon sto sam održao edukativni program o njegovoj ličnosti, pa sad mu okej što se ne šišam i ne oblačim kako on zamišlja da partner treba. Recite da to nije malo ludo? Ono juče što je @Marko pominjao je u redu u određenim okolnostima imati iste interese sa nekim, al baš copy/paste verzija sebe u izgledu to ne razumem i dalje, osim da se pali na sebe.