Pre neki dan sam prolazeci jednim bulevarom u spoljnjem ogradjenom delu restorana uocila nesto sto mi je privuklo paznju, a u prvi mah nisam ukapirala sta je. Kada sam malo bolje pogledala videla sam da se tip izuo, levo od njega stavio svoje sportske cipele, a on sedi u bastici i lepo srce corbu. I to usred bela dana svakome na izvol'te, jer je sve otvoreno i svako ko prolazi vidi tu scenu. Bas je izgledalo ruzno.Ko izuva obuću u kafićuNe računamo papuče za plažu.
Joj bože ja ljudima stalno gledam stopala letiMene zabole iskreno da li je neko obuven ili izuven, jedva gledam u ljude a još manje u njihova stopala. Dok ne bazdi i ne utiče na mene, neka rade ljudi sa nogama šta hoće.
Pa da li su oni normalni? I ko ce onda sledeci biti ubijen, to je samo pitanje vremena...Mali monstrum se vraća u školu.
https://www.021.rs/story/Info/Srbij...srTbXP6oQFUEVLtGaJQsW0hekul_JmRW3HG4Vct6BSekE
Pa kad je mogla ona Sakova ljubavnica Mina sa 17 godina kao maloletnica da udje u rijaliti, ne bi me iznenadilo. Pink trazi bas takve.Ući će u rijaliti.
Prastajte ako se vec vodila ova polemika, ali sta mislite - kako bi Dzanum prosao na ovogodisnjem ESC?
skoro sve pesme su na istu foru, baš se oseti jednoličnost eurofanova
Evo nama jedne pobede
Prastajte ako se vec vodila ova polemika, ali sta mislite - kako bi Dzanum prosao na ovogodisnjem ESC?
Donji deo top 10.
Evo nama jedne pobede