Offtopic

Obožavao sam onu njenu rubriku Pravila,pravila gde je savetovala šta i kako sme/ne sme da se radi u određenim situacijama.
Posebno pamtim: NE, NIKAKO - čačkati nos, ili izuti obuću u kafiću, pošto paparaco uvek vreba lol

Ko izuva obuću u kafiću :unsure: Ne računamo papuče za plažu.

Ko izuva obuću u kafiću :unsure: Ne računamo papuče za plažu.
Pre neki dan sam prolazeci jednim bulevarom u spoljnjem ogradjenom delu restorana uocila nesto sto mi je privuklo paznju, a u prvi mah nisam ukapirala sta je. Kada sam malo bolje pogledala videla sam da se tip izuo, levo od njega stavio svoje sportske cipele, a on sedi u bastici i lepo srce corbu. I to usred bela dana svakome na izvol'te, jer je sve otvoreno i svako ko prolazi vidi tu scenu. Bas je izgledalo ruzno. 🤢
Posle sam cula komentar "mozda je stranac, oni tako znaju da se ponasaju komotno". Kako god, nekulturno je.

U specijalnoj školi koja služi za takve slučajeve koji ne mogu da redovno pohađaju nastavu. Mada, ne znam ko će pristati uopšte da ima kontakte sa njim.

Čuj obrazovanje…najbolje i da nacionalnu penziju dobije jednog dana. 🤢

Mene zabole iskreno da li je neko obuven ili izuven, jedva gledam u ljude a još manje u njihova stopala. Dok ne bazdi i ne utiče na mene, neka rade ljudi sa nogama šta hoće.
Joj bože ja ljudima stalno gledam stopala leti😂 jače je od mene. Ne volim kada vidim neuredna to mi je tako gadno hahahaha. Trudim se da ne obraćam pažnju ali oči same idu

Nemam vise komentar za ovakav amaterski pristup drzave i celokupnog drustva prema posledicama masakra. Mali ako ima dijagnozu onda ne moze da nastavi skolovanje sve dok ne bude opasan po okolinu, uostalom moze i kasnije da zavrsi vanredno osnovnu skolu.

Citam pre neki dan savet roditelja skole Ribnikar se pobunio jer roditelji zrtava zele veliki memorijalni centar, a ostali roditelji se bune da ce ostati premalo kabineta za nastavu!? Politicki nepodobni psiholozi udaljeni sa nekih projekata. Jos malo ce septembar i deca su opet prepustena sama sebi, a u medjuvremenu opozicija planira blokadu nekog mosta a vlast najavljuje izbore jer nista drugo ni ne zna, jad i beda od zemlje...

Ajd što je više u pitanju fan-igrica, ali dosta dobrih pesama je bilo u konkurenciji, i stvarno se osećam ponosno što je ona uspela da izbori prvu poziciju među njima

Prastajte ako se vec vodila ova polemika, ali sta mislite - kako bi Dzanum prosao na ovogodisnjem ESC?

Peto mesto, recimo

Back