Pa da, to sam svakako i rekao da korištenje rezultata iz rundi bi trebalo otpast jer kao što si rekao to je miješanje baba i žaba, pošto je ovisilo o konkurenciji kod određenog forumaša... ovaj prijedlog da obje odu u finale mi je isto okej što se mene tiče, ali svakako sam za to da ih se tretira jednako ako dođe do izjednačenja u dueluPa onda svakako otpada korišćenje rezultata iz rundi, jer je to i gore od slučajnog faktora sreće. Teoretski gledano, neko pošalje hit koji ima milijardu pregleda, logično pokupi 100 poena, ostale pesme neku siću, a nekom sve podjednako 40-50, i ne može da mu se suprotstavi. Onda ako baš biramo od te dve opcije, bolje da idu u drugu šansu obe, mada možda pre pustiti obe u finale tako da se ne desi da iz nekog duela nemamo finalistu.
Rangiranje svih pesama je bez veze, tu najviše može da dođe do zloupotreba, naročito kada se zna ko stoji iza koje pesme.
Ma kaži ti lepo ovde bez zavijene forme, ono što si direktno mislio, hajde, pa znamo se! Filhyjeva pesma ima veliki broj bodova u rundama i zbog toga takav sistem nije fer!to nije baš fer, etica je recimo poslala dosta ujednačene pjesme, bodovi su se raspršili i njena pobjednička pjesma ima samo 56 bodova, čime automatski nema šanse protiv nikog u duelu ako završi izjednačeno, dok nekim forumašima pobjednicka pjesma ima i preko 80 bodova jer je jednostavno bila puno jača od ostalih pjesama koje su poslali