FSC Šampionat: 2009 - 2020

Koji sistem glasanja bi trebalo primeniti u finalu?

• Evrovizijski sistem glasanja (1-8, 10 i 12 poena)

Votes: 14 60.9%
  • Sistem glasanja kao u Drugoj šansi

Votes: 9 39.1%

• Total voters
    23
  • Poll closed .
Ja sam se kod Filhija brzo odlučio kome šta ide ali kod Etice sam ispravljao par puta. U jednom momentu je i Gloria imala poene pa je ostala bez poena. Dakle kod Filhija 5ica pobedila a kod Etice nula poena :D. Ali kod nje je prosto takav slučaj bio da je svaka pesma zaslužila poene od mene ali nekoga sam morao da izostavim :/.

Uf, kako je ova pjesma El mareo dobra, wow. To je taman bio FSC prije nego što sam debitirao, prvi put sad čujem, sjajna!!

Kasnim. A sad brzo na rekapitulaciju! Jedva cekam da cujem pesme. Naravno, ima meni poznatih pesama. 😍

Sad kad vidim Auroru s ovom pesmetinom žao mi je malo što nisam poslao ovo za svoju rundu.

A šta kažete na prijedlog da ako u eliminacijskoj fazi duel završi neriješeno, da odma obje pjesme odu u drugu šansu, bez da se gleda koliko je koja pjesma skupila bodova u ovoj fazi, jer mi to nije baš fer, etica je recimo poslala dosta ujednačene pjesme, bodovi su se raspršili i njena pobjednička pjesma ima samo 56 bodova, čime automatski nema šanse protiv nikog u duelu ako završi izjednačeno, dok nekim forumašima pobjednicka pjesma ima i preko 80 bodova jer je jednostavno bila puno jača od ostalih pjesama koje su poslali

Back