Offtopic

Nije poceo sad da ispusta, nego su sada priznali. Curi sve vreme.

Polozaj Srbije je specifican zbog Kosova. Ujedno i sizofren, zbog toga sto nam je Rusija vise puta izasla u susret po tom pitanju (blokade Kosova za razne institucije), a Ukrajina sa druge strane deli nasu sudbinu, anektirane teritorije. Jeste da smo kandidat i je zvanicna politika pracenje EU (bar zvanicna), ali cinjenica je da je nasa pozicija ovde mnogo osetljivija od pozicije neke Ceske, Slovenije itd.

I svi uvode sankcije zarad nekih svojih racunica, a od Rusa nemaju nikakav interes, dok od zapada imaju. Mi smo svojom politikom doveli do toga da se ganjamo sa obe strane.

I ne mislim da je neuvodjenje zbog pritiska desnicara. Verovatno postoji neka druga kombinatorika, oni su i onako rent-a-desnicari.
Ljudi, zar vi stvarno mislite da se ista dogadja na velikoj sceni bez amina odozgo?

Hahhaha jao sta je uradila Prija, uzela je trecu Arenu 28.09., prva joj je 29.09. bila zakazana, druga 30.09. i onda uzme trecu sa datumom pre prve jer nema slobodne Arene posle, i ovi sto su kupovali za prvu popizde jer je prvi koncert uvek najjači, a treći će sad biti prvi, pa traže mnogi da se prebace za 28.09. koji su kupili karte za 29.09. vriska.. 😂

Bas su napravili zbrku, ali sad je pitanje ko moze da dodje 28. a planirao je 29.

Nije joj to trebala takva zbrka, sad lako moze da se raspadne taj koncert 29. pa ce morati opet da ga prodaje. Cudo da i Prija jednom nesto zasere, tolike godine planiraju do najsitnijih detalja sve u vezi njene karijere da se ne napravi neki pogresan korak i onda sad ovo.
Cak su poceli da je pljuckaju po tviteru, a ona tamo zasticena kao beli medved.

Ja sam sa nekim društvom uzeo 10 karata za 29.09. pola od njih hoće da se prebace za 28.09. sada i pizde, dali su mail da se šalje ko hoće da se prebaci. poslato je...mene baš briga, idem bukvalno zbog drugih ljudi, kako bude biće, nego mi je smešno... 😂

Nije joj to trebala takva zbrka, sad lako moze da se raspadne taj koncert 29. pa ce morati opet da ga prodaje. Cudo da i Prija jednom nesto zasere, tolike godine planiraju do najsitnijih detalja sve u vezi njene karijere da se ne napravi neki pogresan korak i onda sad ovo.
Cak su poceli da je pljuckaju po tviteru, a ona tamo zasticena kao beli medved.
Ocigledno je losa procena u pitanju, verovatno nije verovala da ce ici preko dve arene

Pa što komplikuju prebacivanjem. Ko je kupio za 29. i 30. neka ide tada ako mu se ide, ako mu se ne sviđa, ne mora ići.

Pa što komplikuju prebacivanjem. Ko je kupio za 29. i 30. neka ide tada ako mu se ide, ako mu se ne sviđa, ne mora ići.
Па кажу да је први концерт најбољи, певачки, енергетски, у сваком смислу.. онда за госте не знам хоће ли бити исто... 😂

Sada je na prvoj strani teme.

Па кажу да је први концерт најбољи, певачки, енергетски, у сваком смислу.. онда за госте не знам хоће ли бити исто... 😂
Pa, ako neko 3 koncerta za redom ne moze da odradi u cugu podjednako kvalitetno, o cemu pricamo?

@Mrm Pa šta, svako ide valjda jer mu se ide na koncert. I Brena je svojevremeno nastupala 31 dan zaredom u Domu sindikata, pa nisu se žalili na atmosferu. A ako tu arenu za 28. ne proda celu, njen problem. Neko i ne voli veliku gužvu, a onda možda bude bolja atmosfera 29...

Pa mislim ako već nije mogla da organizuje taj treći nakon prva dva, onda nije morala uopšte. Mogla je da ostavi za dogodine i tada lepo da bukira odmah tri dana u Areni ili neku drugu lokaciju (Ušće, Marakana).

Pa možda dogodine ne bi napunila tri arene, jer nije praksa da se svake godine drže veliki koncerti i da se svake godine ponovo ide, posebno sada kada se ređe izdaju albumi.

Ја вам кажем мене баш брига, ја ћу ићи кад год, а не морам ни да идем 😂...него сам ја узимао карте па сам морао да шаљем за пребацивање јуче.. 😂 а данас иде продаја за 28.09. све у 16....

Pa možda dogodine ne bi napunila tri arene, jer nije praksa da se svake godine drže veliki koncerti i da se svake godine ponovo ide, posebno sada kada se ređe izdaju albumi.
Poenta je da govorimo o pevačici koja živi i radi u Srbiji. Može da organizuje koncert kad god hoće. Ne dolazi iz Njujorka, pa ako sad ne uspe da organizuje tri koncerta ko zna kada će ponovo dolaziti.

@MilanB Pa upravo zato. Ovi koji su sada odu 29. i 30, možda ne bi išli ponovo sledeće godine da slušaju i gledaju skoro sve isto, tako da je pitanje da li bi onda napunila 3 arene, već možda samo jednu.

Back