Offtopic

Malo mi je bilo dosadno pa sam ušao da vidim ko me najviše lobanja. I odokativno sam primetio da se ističu tri avatara i jedno slovo E, a to su forumaši Petar, Endrega, Stefan28 i Marko.
Može @Miloš da nam okači stanje primalaca i davalaca. Nije dugo kačio, a verujem da sam skočio i zbog FSC-a.
Sad mi žao 😂

Mene uglavom Androga, ostali svi po malo, mada imam samo 127 lobanja. Inače Androga (🥰) mi čak 14 dana nije lupio ni jednu lobanju! Mislim da nisam ni ja njemu. Sad ga menja Zeleni 😍

Evo lista sa top 20, i po prvi put i liste forumaša koji najviše gađaju lobanjama u odnosu na broj primljenih lobanja, što je signal da bi trebalo da se primire, naročito oni koji imaju veći (trocifreni) broj gde je statistika i merodavnija, a tu prednjače Stefan28, Doctor Who, Filhy, Petar i Endrega.

L2408_3.webp

Primljene lobanje

L2408_1.webp

Date lobanje

L2408_2.webp

Auuu, moraću da shvatim ozbiljno ovaj moderatorski prekor! 😊

Nisam imao utisak da toliko delim kosturske glave. A verovatno je SSF uzrok tome jer su me lobanjali za spasavanje Belgije, a ja im višestruko vraćao! :LOL: Opustio se i osilio malo više. Ili sam preterao sa sirotim Endregom u zadnje vreme, pa sam njemu multiplikovao milo za drago! :ROFLMAO:

Ali mi što malo lobanja dobijamo u odnosu na date, to znači da smo baš mnogo fini i da lepo pišemo, pa ih ne zavređujemo. 😊 Molim da se ta činjenica uzme u obzir! 🫣 👼 😂

Primetio sam u poslednje vreme za Sivog da lobanja kao alav, ne cudi me sto je u top 3.
Ja ocekivano nisam na toj ozloglasenoj top 20 listi.

Back