Offtopic

Izgleda da je čovek bio vodoinstalater, e sad zašto vodoinstalater popravlja lift, to je pitanje.

Malo mi je odvratno kako većina naših portala i mediji uopšte nemaju ni trunku pristojnosti i neku elementarnu saosećajnost sa porodicama nastradalih, pa uvek u naslov stave najgroznije detalje nesreće, kao da je to najbitnije od svega.

Samo senzacija zarad klikova nebitno i preko leševa se gazi. Inače imam problem ako neko može da pomogne.. Ja sam pre nekoliko godina dobio lap - top iz Amerike i punjač neće da radi tačnije gubi kontakt, pošto imam njihov adapter on radi međutim originalan punjač neće, gde bih mogao da nađem zamenski, u kojoj radnji? Uspevam jedva da ga napunim jer gubi kontakt kabl, a treba mi što ovako što zbog posla.

Attachments

• IMG20230824131450.webp
    IMG20230824131450.webp
    88.1 KB · Views: 11
Pa skoro svi su ušli na tu proslavu, i Olivera i Sandra Perović, voditelji....

Ooooo i Žuta Olja, Sandra festival u Kanu....:love: 🤭

Kako javlja RTS, razjašnjena je misterija o vodoinstalateru i popravci lifta.

Više javno tužilaštvo u Beogradu saopštilo je da je radnik Narodne skupštine Srbije N. K. (45), zaposlen na održavanju vodovodnih instalacija, nastradao u prepodnevnim časovima na radnom mestu, dok je utvrđivao zbog čega ulazi voda u okno teretnog lifta za hranu.

Dežurni javni tužilac Višeg javnog tužilaštva u Beogradu obavio je uviđaj na licu mesta.

Za sada je, kako navode, utvrđeno da je N. K. otišao do kućice za lift i gurnuo glavu u metalnu konstrukciju, te pritisnuo prekidač od lifta ali je, najverovatnije, pogrešio prekidač, pa je lift krenuo u pogrešnom smeru, usled čega je N. K. zadobio smrtne povrede glave.

U trenutku nesreće N. K. je bio sam.

Na licu mesta preduzete su odgovarajuće radnje, a telo je upućeno na obdukciju.

Malo mi je bilo dosadno pa sam ušao da vidim ko me najviše lobanja. I odokativno sam primetio da se ističu tri avatara i jedno slovo E, a to su forumaši Petar, Endrega, Stefan28 i Marko.
Može @Miloš da nam okači stanje primalaca i davalaca. Nije dugo kačio, a verujem da sam skočio i zbog FSC-a.

Malo mi je bilo dosadno pa sam ušao da vidim ko me najviše lobanja. I odokativno sam primetio da se ističu tri avatara i jedno slovo E, a to su forumaši Petar, Endrega, Stefan28 i Marko.
Može @Miloš da nam okači stanje primalaca i davalaca. Nije dugo kačio, a verujem da sam skočio i zbog FSC-a.
Juuuu, ja tebe toliko lubanjam? Nemoguće

IMG_7169.gif

Back