Offtopic

Ova lista kao stub srama 😅
Najveći broj mojih datih lobanja je u fsc-u i onoj igrici kada smo spasavali favorite.
Koristim je kao rekakciju u bukvalnom smislu WTF/Aman/Daleko bilo

@cinque
Bilo je za tvoje spasavanje u SSF, ali tek u samom finiơu (top 10). Nisam pre toga jer nisi ni ti mene lobanjao u toj igrici, ali baơ top 10 za :pl: već nisam mogao da toleriơem! :D
Mislim da sam Lignjoslavu dodelio jedno 20 lobanja za svako spasavanje Danske, a sve ukupno od mojih datih 💀 sam Endrezi lupio barem 90, ơto treba da se računa da je u humanitarne svrhe, kao neki milosrdni anđeo! 😂
(sam je i napisao da voli da ih prima)

A evo i liste onih koji su najviơe dobijali lobanje, a najmanje davali, odnosno "dobrice" koje gađate lobanjama :(

Spisak forumaĆĄa koji su dobijali lobanje a nikad je nisu nekom dali - Tinte najugroĆŸeniji.

Dobri1.webp

Lista forumaĆĄa koji su i dobijali i davali - najugroĆŸeniji Nemanja97, zatim slede Boxy, Zoki, Scooby i Ivan, a ako posmatramo one sa trocifrenim brojem, najviĆĄe ste navalili na Lignjoslava i Mrma.

Dobri2.webp

Kad je Evrovizija2024 uspeo da dobije 20 lobanja, lik je 2 dana na forumu. 😂😂

Kapiram da je svih 9 dobila na onaj spas Italije jer je bilo očigledno da je pozvana lol

Treba napraviti neku skriptu koja na početnoj strani foruma u realnom vremenu prikazuje lobanjator.

Ali nije zanimljivo, ja ubijam ipak, svetski sam rekorder.. spremam se za OI dogodine... đŸ„‡đŸ†đŸ’€

Ali nije zanimljivo, ja ubijam ipak, svetski sam rekorder.. spremam se za OI dogodine... đŸ„‡đŸ†đŸ’€

Ć ta da se radi kad si jednostavno prirodno talentovan. :D

Mada mi je hit i to da me ima u TOP20 po proseku, a na ostalima mislim da nisam ni blizu. MoĆŸda za date eventualno.

Back