Ooo pa prijatno ti bilo, Kalispera i Hapi dej!!I ja ovako na oko vidim samo 11 pesama, ali glasaću sutra, sad ne mogu da dišem od giroščine koju sam strpao u sebe maločas.

Ooo pa prijatno ti bilo, Kalispera i Hapi dej!!I ja ovako na oko vidim samo 11 pesama, ali glasaću sutra, sad ne mogu da dišem od giroščine koju sam strpao u sebe maločas.
Brzo, brzo! Ja stavim tzatziki, kupus, rukolu i ljubičasti luk, ali sam večeras izbacio ljubičasti luk u slučaju da me neko pozove da idemo napolje.mamiš me da otrčim do fast fooda po jedan![]()
praviću se da ovo nisam videoBrzo, brzo! Ja stavim tzatziki, kupus, rukolu i ljubičasti luk
Ja tzatziki, paradajz, luk, samo tradicionalni prilozi xDBrzo, brzo! Ja stavim tzatziki, kupus, rukolu i ljubičasti luk, ali sam večeras izbacio ljubičasti luk u slučaju da me neko pozove da idemo napolje.![]()
Bucko mi je za picu više, sa goveđim namazommada je drugima navodno kod Bucka, koji je odmah pored, bolji, meni ipak kod Dače najbolji.
ima, novi...A odličan giros ima i na Banovom brdu.
To je drugi buckoBucko mi je za picu više, sa goveđim namazom
pa koko ih je majku mu, svi nešto debeliTo je drugi bucko![]()
Allah yardımcım olsun!Da nisi Turska?![]()
Ja sam veći frajer.Bebi = Bebé
Propade izdanje, gotovo jePogađanje tek kad organizator objavi.... Tri dana pravim defile zastava... i sad ćete tu da mi kvarite...![]()