Pesma za Evroviziju 22: Polufinale i finale

Vođen ovim twittom :

napravio sam simulaciju glasanja po "proporcionalnom sistemu"... zapravo mi to i nije baš najjasnije... pokušavao da protumačim pa me mrzelo i na kraju sam samo prepisao ... 🤭 Ali je li to taj sistem o kome se ovde pisalo da bi RTS trebalo da ga praktilkuje - što se valjda na melodiju radi i još nekim Nacionalnim izboroma?

E odličan video, hvala za ovo! Volim da gledam ove simulacije i šbbdjb.
Naiva bi profitovala od ovog sistema, a top 10 ostatak skoro pa isti (ako ne i isti). Sledeće godine - ovako. Svi dobili poene, sve super.

Proporcionalni sistem je najpravedniji, šteta što ga RTS ne upotrebljava, čak mi nije jasno ni zašto ga ne koriste.

I za sve vas koji pratite kladionice i strepite zbog njih: uzalud trošite vreme i zdravlje na njih. Kladionice vrlo često mogu omanuti (pa evo naš slučaj: Konstrakta kvota 6 pobedila Saru Jo sa 1.5).

Poslali smo eksperiment i sad samo treba čekati i nadati se najboljem. Šta god da se desi, savest nam treba biti mirna jer smo poslali nešto jedinstveno i unikatno na Evroviziju. Ako uspe, sjajno, ako ne, pa tu je i 2023. godina, izabraćemo nekog drugog. Ne treba zanemariti ni ogroman doprinos popularizaciji Evrovizije i našeg NF-a u zemlji. Kako god okreneš, možemo biti samo na dobitku.

Imala je kvotu 10 u petak popodne. Neko se sigurno opario :D

Ja kad sam otišao na sajt Meridiana par sati pre finala bila kvota 10, posle sam po IG storijima gledao uplaćene tikete sa kvotom 6, jedan uplatio 500 dinara recimo.

Vođen ovim twittom :

napravio sam simulaciju glasanja po "proporcionalnom sistemu"... zapravo mi to i nije baš najjasnije... pokušavao da protumačim pa me mrzelo i na kraju sam samo prepisao ... 🤭 Ali je li to taj sistem o kome se ovde pisalo da bi RTS trebalo da ga praktilkuje - što se valjda na melodiju radi i još nekim Nacionalnim izboroma?

Гледам ову врх симулацију и питам се јбт, РТС зар је оволико тешко, мајку му?
БТЊ, како си добио 46 поена за Сару Јо?

Gledao sam malo neke nastupe sa Beo 2020 i iako je ove godine stejdž bio lepši, 2020. mi je nekako produkcija bila bar nivo iznad. Ne znam šta se desilo.

Pze 22 je totalni dowgrade u odnosu na Beoviziju 2020. NIšta tu nije valjda, rad kamera - pa ni ta scena sa onim jeftinim led ekranima; da se neko potrudio mislim da bi uspeo i da izbroji koliko je reflektora bilo. O programu da ne pričam - onoliko gafova je stvarno sramota. Zapravo su se voditelji ponašali kao na nekoj svojoj privatnoj žurci. Milim da bi Kosjerina sve to mogla sama sasvim ok da odradi. I ja sam, negde pod utiskom 2020. očekivao nešto neviđeno. Jedino je Konstraktin nastup bio besprekoran, možda još par tu i tamo (kadriranje kod Tijane i Ane Stanić -ali opet nedovoljno kadrova - aman čemu taj cue pilot kad je sve izgledalo kao Sunčane Skale 1998) . Doduše, ja sam i previše čitao twitter, tako da sam i propustio mnogo toga; poznato je da tamo ljudi dođu samo da bi što goru uvredu napisali, ali bili su, nažalost, u vezi sa mnogo čim u pravu - sa pravom je green room nazivan soba strave i kako sve ne. I na sve to RTS izjavljuje da su dobili pohvale od evropskih televizija... to je takvo vređanje inteligencije. Usudiću se da kažem da je možda samo za nijansu ovo bilo bolje od 2018 - možda je scena bila nešto bolja - mnogo toga je, nažalost podsećalo na tu nesrećnu povratničku Beoviziju. Šou bez publike - a smejali smo se Evrovpesmi iz 2005 - ok - korona vlada još uvek, ali mogao je green room ispred pozornice kao na Dori - Dora je za ovo bila deset levela iznad. Najave pesama - ono je za Hag - pa deca u nekom vrtiću, da im se da tablet bi bolje to smislili... i kad treba da krene pesme - preview sličica sa YT. Ukrajina je bila pred rat pa je barem taj segment bio odlično odrađem. Hvala Oliveri na trudu da okupi veoma poznata imena estrade... ali zaista je degutantna priča kako je ovo bilo na "svetskom" nivou. Neka pogleda samo 15 minuta Esti laud-a (nadam se da sam ispravno napisao) da vidi šta je spektakl.

To je to, nisam poludeo znači. Bolje je od 2019. i 2018, ali od 2020. ne. I ja sam se pitao čemu cue pilot da bi se upotrebio u dva nastupa lol

I meni su onakve najave bezveze,dobro najave blok pjesama ali zašto onda sve to ponovo samo unazad?

Back