Znači @kvazimodo sad si zaintrigirao širu masu jednom rečenicom.
Zato sam ja deklarisani versatile, pa u svakoj situaciji sam spreman!Zabavna činjenica, ali ja ne vidim poziciju u seksu kao nešto fiksno i uklesano u kamenu. To se kod mene stalno menja, poslednjih godina ređe, ali jako je fluidno.
Pa dobro, Vagica je malo pomutila kontekst.Ja sam mislio da u diskusijama u ovoj temi ucestvujem samo pasivno, tj. samo citam sta vi pisete. Ali dobro, svako vidi ono sto zeli da vidi![]()
A mene si našao da na osnovu postova onda procenjuješ, ts, ts, ts.. E moj Petreee..Zabavna činjenica, ali ja ne vidim poziciju u seksu kao nešto fiksno i uklesano u kamenu. To se kod mene stalno menja, poslednjih godina ređe, ali jako je fluidno.
Od Pokyja i mene da se skrivate? A da sirite blud medj' siroke narodne mase?Predlog da se ova tema sakrije od strejt forumaša...
Pa nekad se stvarno vidi kad postoje forumaši koji pršte od bottom energije u postovima. Ali naravno da to nije merilo, sprdamo se.A mene si našao da na osnovu postova onda procenjuješ, ts, ts, ts.. E moj Petreee..![]()
Uf koliko str8 tipova znam iz kojih pršti bottom energija hahahahPa nekad se stvarno vidi kad postoje forumaši koji pršte od bottom energije u postovima. Ali naravno da to nije merilo, sprdamo se.
Pa nekad se stvarno vidi kad postoje forumaši koji pršte od bottom energije u postovima. Ali naravno da to nije merilo, sprdamo se.