Ljubav, navika, panika

Zabavna činjenica, ali ja ne vidim poziciju u seksu kao nešto fiksno i uklesano u kamenu. To se kod mene stalno menja, poslednjih godina ređe, ali jako je fluidno.

• Like
Reactions: Mrm
No, no, Bebi. Dete se tek formira. Mozda vas sve iznenadi izborom. 😎
Vidis da sam pogodila. 😉

Zabavna činjenica, ali ja ne vidim poziciju u seksu kao nešto fiksno i uklesano u kamenu. To se kod mene stalno menja, poslednjih godina ređe, ali jako je fluidno.
Zato sam ja deklarisani versatile, pa u svakoj situaciji sam spreman!

Ja sam mislio da u diskusijama u ovoj temi ucestvujem samo pasivno, tj. samo citam sta vi pisete. Ali dobro, svako vidi ono sto zeli da vidi 🤭
Pa dobro, Vagica je malo pomutila kontekst. :D

A mene si našao da na osnovu postova onda procenjuješ, ts, ts, ts.. E moj Petreee.. 🤩😍

A mene si našao da na osnovu postova onda procenjuješ, ts, ts, ts.. E moj Petreee.. 🤩😍
Pa nekad se stvarno vidi kad postoje forumaši koji pršte od bottom energije u postovima. Ali naravno da to nije merilo, sprdamo se.

• Like
Reactions: Mrm
A, kao, Petar merodavan za sve teme, narocito za LjNP. 😎
Svi imamo nesto da dodamo na ovu temu, bez razlike. 😉

Ja sam najmanje merodavan za LjNP temu lol ali zabavno mi je da pričam o onome što znam i kroz šta sam prošao.

Pa nekad se stvarno vidi kad postoje forumaši koji pršte od bottom energije u postovima. Ali naravno da to nije merilo, sprdamo se.

say-it-out-loud-learn-english-with-adam.gif

Back