Milane, čestitam ti na besprekornoj organizaciji i odrađenom poslu u vezi ovog Šampionata! Sve je do sada bilo sjajno, ažurno i bez greške.
Malo smo do sada eksperimentisali sa duelima, ocenjivanjima i to stvarno jeste bilo skroz OK i zanimljivo, da malo izađemo iz šablona. Ali lično bih u finalu više voleo da se vratimo na ESC princip glasanja (1-8, 10 i 12), jer nezgodno je da sada u finalu nekome "spuštamo" jedinice, a i da konačno možemo jasno da istaknemo pesmu koja nam je favorit davanjem 12 poena.
Naravno, podržavam kako god da bude odlučeno!
Ja sam mislio da zadržim isti princip glasanja i za finale, uz povećavanje broja davanja iste ocene sa četiri sa na pet (s obzirom da će biti veći broj učesnika).
Ali kao i do sada, nije na meni da diktiram pravila. Izjasnite se u temi koju biste varijantu hteli i tako će i biti.
@Anhel
Da, ali takav sistem je vrlo podložan zloupotrebi i ozbiljnom favorizovanju ili sabotiranju nekih pesama. Morao bi dobro da se razradi, a za to nemamo vremena.
@Bebi
Što se mene tiče, može i anketa. Samo neka je onda @Miloš otvori da ne biste videli trenutne rezultate.
Ma ja bih uporedo da glasamo oba nacina, pa da vidimo kakav bi ishod bio. S tim sto bi se naglasilo koji nacin glasanja bi se uzeo u obzir.
Problem je jedino sto bi to bilo puno posla za MilanaB.
Ništa onda. Neka Miloš otvori anketu sa dve opcije za glasanje u Velikom finalu:
1. Klasičan sistem glasanja (1-8, 10 i 12),
2. Glasanje kao u Drugoj šansi.
Neka traje par sati, recimo do večeras 20-21 sat. I to je to. Koja opcija pobedi, tako će i biti.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.