Offtopic

Sorry, I'm mala. 🤣

Izvini, ko kaže da nemam taktiku? 😉
Joj, ti, svadba, pa svadba. Kao da je to bitna stvar u životu. 🙃

Last edited:
Mrm ja mislim da bi ti bio odličan za taj projekat. Ti bi ljude izazivao i izluđivao do maksimuma. Pogotovo bih voleo da čujem disertacije o visokim i donjim lagama, još neki klavir da ti unesu da svako veče uživamo uz simfoniju a u pozadini Miljana Kulić vrcka dupetom.

Prvu sezonu sam pratio (znam, krindzzz, ali ipak epska broba Kija-Sloba-Luna) .. Inspektorka Lillly mi je delovala kao neka po*no diva , ali kasnije je Mrm izbacio neku sliku i u desnom uglu se videlo zadruga... a jutros ova najnovija muza, vidim izbaca je malo-malo, otvorim sliku u desni tab, pa pretraži preko google objektiva, i imam šta i da vidim🤣

Zamislite forumski rijaliti u režiji Miloša i Ivane. Roknete nas u jednu vilu kamere svuda pa da se raščivijaju sve tajne i afere foruma. Samo zamislite Malu, Mrm-a, Petra, Endregu, Bebija i ostale u istoj prostoriji 😂
Forumaši prve večeri u vili:
goca-bozinovska-farma.gif

Objasni malo pobliže, Draca, sta si spazio?
@liberta šta ću ja u tom ćumezu? Ja samo donosim mir i spokoj. 🧘‍♀️

Zamislite forumski rijaliti u režiji Miloša i Ivane. Roknete nas u jednu vilu kamere svuda pa da se raščivijaju sve tajne i afere foruma. Samo zamislite Malu, Mrm-a, Petra, Endregu, Bebija i ostale u istoj prostoriji 😂
Forumaši prve večeri u vili:
goca-bozinovska-farma.gif
Nisam ja za rijaliti, mene uživo čovek može na 'leba da maže haha Na forumu volim da trolujem, moja forumska persona nema toliko sličnosti sa mojom ličnošću.

Back