Offtopic

Supruga predsednika Srbije Aleksandra Vučića, Tamara Vučić, učestvovala je na Samitu prvih dama i gospode koji je u Kijevu organizovala supruga ukrajinskog predsednika Olena Zelenska.

Ona je na panelu govorila zajedno sa prvom damom Estonije Sirie Karis, suprugom premijera Jermenije Anom Hakobjan i partnerom predsednice Slovačke Jurajem Rizmanom. Panelu je prisustvovao i suprug predsednice Slovenije.

Na marginama samita, supruga predsednika Tamara Vučić sastala se i sa predsednikom Ukrajine Volodimirom Zelenskim i prvom damom Olenom Zelenski, kao i holivudskim glumcem Šonom Penom.​

Tokom samita, koji se ove godine bavio temom mentalnog zdravlja, Tamara Vučić je istakla da je ljubav najbitniji faktor za prevazilaženje svih kriza, uključujući i one mentalne. :cool:

RcWmllZ.jpg

OmZ1sBV.jpg

Nešto mi se činilo da ovo nije prvi susret Tamare i Olene i sad vidim da je Samit prvih dama i gospode bio online prošle godine.

Koliko mi je Vučić odvratan u svakom smislu, toliko mi je Tamara baš onako pozitivan primer kako treba da izgleda prva dama.

Ni meni ona ne ide uz njega, ali ocigledno pala na Vuciceve lazi...

Evo vam Bajage u udžbeniku iz muzičkog za 4. razred društveno-jezičkog smera gimnazije.

jmxfRxy.jpg

Olena je rodom iz Krivog Roga. :D

Koliko mi je Vučić odvratan u svakom smislu, toliko mi je Tamara baš onako pozitivan primer kako treba da izgleda prva dama.
Prvu damu je upoznao na NBG kao aktivistu... Od vrata do vrata.. 🤭😂
I ja bih imao želudac ako će to da me izvuče iz aktivizma od vrata do vrata i sa pulta..

Last edited:
Back