FSC Šampionat: 2009 - 2020

Koji sistem glasanja bi trebalo primeniti u finalu?

• Evrovizijski sistem glasanja (1-8, 10 i 12 poena)

Votes: 14 60.9%
  • Sistem glasanja kao u Drugoj šansi

Votes: 9 39.1%

• Total voters
    23
  • Poll closed .
Jeste, 103. Ma nema šanse da organizujem, makar ne u neko skorije vreme, ali eto nekome divne ideje. :love:

Onda je moralo to biti i kasnije jer mi se cini da u vreme 103 FSC-a nisam jos uvek bio na forumu. Ne znam da li nije mozda @Tetsujin tako nesto organizovao kasnije?

Pa hajde opet, jeste da će se pojedini buniti al' who cares. :love: neka bude bune. :LOL:

Pa neka se bune, svakako teme i treba da budu razlicite ☺️

@Djole89 hajde, napravi tako nesto u blisko buducnosti, da konacno i mi uzivamo 🤭

Cestitke, Bebi, odlicna pesma, ali meni je bas zao sto je malo falilo da pobedi Zombie. Mislim da je ta pesma bila bez konkurencije u ionako prejakoj konkurenciji, ali dobro i Dzanum je bila treca.

Svaka cast Milanu na organizaciji sve je bilo vrhunski, takmicenje je bilo uzbudljivo i nadam se da cemo nesto slicno ponovo imati.

Ja sam na ovom Šampionatu želeo skroz da izbegnem hitove i poznate pesme. Da sam slao samo njih verovatno bi to bilo ovih 5 pesama:

Možda bih i bolje prošao 🤣

Još jednom čestitke Bebiju, stvarno je najbolja pesma u finalu pobedila 👏 I čestitke MilanuB na ozbiljnom trudu i organizaciji 👏

Hvala ti Anhelito. :love:
Price tag se sećam kad je učestvovao i mislim da sam tada dao dobre poene! :D

Inače, ja sam bio ozbiljan kada sam pomenuo Šampionat sa pesmama drugih forumaša koji nisu na ovom forumu. Izaberemo 20-30 forumaša i glasamo sve isto kao i sada. Taman da nam prođe vreme dok ne dobijemo neko novo takmičenje 😆

To je to. Glasanje je završeno. Nažalost, @MarkoH je diskvalifikovan.
Sačekao bih ga ja, ali s obzirom da nije ulazio od petka, sumnjam da će se pojaviti u nekom razumnom periodu.

Ja odoh da pripremim banere pa krećemo sa rezultatima nakon što Niko predstavi učesnike 248. FSC-a.
Izvinjavam se na prekidu igre. Imao sam težak problem ali dobro sve sada,bitno je živ sam.Cestitam pobjedniku.

Back