Fudbal

Znači "realno" je da izgubimo kući od CG, treba nam sreća.

Pa šta, treba da skoče s mosta što su loše odigrali? Uostalom, poraz i nismo zaslužili, jednostavno splet loših okolnosti. A i to jahanje po Gudelju je tek niđe veze - zato što je Cecin zet?! Bože gospode. A pritom je jedan od boljih zadnjih veznih u poslednjih dvadesetak godina

Treba bolja odbrana to je sigurno. Tu je skroz ogromna rupa.

Sto se Gudelja tice, i pored toga sto je Cecin zet, on je zaista ispodprosecan, lik bukvalno ne zna gde se nalazi. Bar u zadnje vreme.

Inace, svakako idem da gledam uzivo utakmicu protiv Crne Gore, ocekujem ludu atmosferu to je sigurno. Ja mislim da je ovo prvi put jos od kvalifikacija za SP 2014. da se Srbija padne sa nekom bivsom jugoslovenskom zemljom (ako ne racunamo Ligu Nacija, gde su nasi 2018. igrali sa Crnom Gorom a 2022. sa Slovenijom).

Švedska možda prođe kroz baraž
U dosta su losu poziciju zbog Ligu Nacija, oni su ispali u Ligu C, tako da oni definitivno moraju da se bore za prva dva mesta.

Evo da se sada kojim slucajem zavrsila grupna faza kvalifikacija, ko bi otisao u baraz, ako se vodimo po dosadasnjem rangiranju:

Put A
Poljska-Estonija
Vels-Island

Put B
Izrael-Ukrajina
Bosna-Finska

Put C
Gruzija-Luksemburg
Grcka-Kazahstan

Jos reprezentacija koje su ugrozene po tom pitanju pored Svedske: Norveska, Crna Gora, Irska, Slovenija, Rumunija.

U dosta su losu poziciju zbog Ligu Nacija, oni su ispali u Ligu C, tako da oni definitivno moraju da se bore za prva dva mesta.

Evo da se sada kojim slucajem zavrsila grupna faza kvalifikacija, ko bi otisao u baraz, ako se vodimo po dosadasnjem rangiranju:

Put A
Poljska-Estonija
Vels-Island

Put B
Izrael-Ukrajina
Bosna-Finska

Put C
Gruzija-Luksemburg
Grcka-Kazahstan

Jos reprezentacija koje su ugrozene po tom pitanju pored Svedske: Norveska, Crna Gora, Irska, Slovenija, Rumunija.
ima još jedno mesto za Euro kroz baraž

Ubice nas ko macke u drugom poluvremenu. A ako im nekim cudom uzmemo bodove ja cu da placem od smeha.

Back