Kako se danas osećate?

Je l' dovoljno za olimpijsku normu?

Što pre, to bolje 🙂

Osećam se fizički zaista sjajno, možda i najbolje od kako sam se razboleo pre 4 godine. Vožnja bajsom mi uzme dušu maltene, ali sutradan se tako lepo osećam, ah, divno. Dragi i ja smo oko 20ak km prešli u subotu, ja juče sam oko 10, neverovatno mi je da mogu, iskreno.

Dobro jutro... ajte na kafidžonku... ili na ovog gospodina, kako kome milo heheh

9678292_9d9af.gif

Razocarano se osecam, znaci zabrljao sam na poslednjem delu poslednjeg ispita i sad mi preostaje narednih 17 dana da ga zavrsim jednom za svagda. Ali tu je javlja ogromna nervoza i ogroman pritisak kako ne bih morao opet placati prenos bodova. Ali dobro, bar cu imati vremena i za teoriju ovaj put, jer sada zbog nedostatka vremena nisam spremao teoriju. Medjutim kako sam imao zadatak koji i nisam bas najbolje razumeo, nego sam sve ispomesao, osecam se dosta razocarano.

Da stvar bude jos gora, sestra mi pravi 1. rodjendan njenog deteta u oktobru, u isto vreme i vencanje a tu se od strane mladozenje ne zna ko pije a ko placa, da tu sve zavisi od mojih, a roditelji od mladozenje su toliko nezahvalni, em sto su razvedeni, em stalno traze pare za sudske takse kako bi se prepucavali. Ja sam samo rekao da me ne mesaju u to, ali sam svestan koliko je sve to jako stresno za sve nas u porodici.

Danas sam okej, inače sam danima bipolaran i u nekom svom elementu. Čim se više završi aktuelna godina sa ispitima i neke stvari se slegnu privatno, biću mirniji. Malo mi misli lete na sto strana 😍 Novina je da mi je jedan dečko malo pomutio mozak ali videćemo kako će se ta priča odvijati.

Upravo putujući kući s posla, naletio sam na prolom oblaka, ogroman pljusak, a ja bez kišobrana, te sam naravno pokisnuo do gole kože, ali zbog toga se osjećam odlično, stvarno divan osjećaj nakon toliko dugo vremena tako pokisnuti 😍🤩

Back