Pokahontas
Ekspert
Kako tatufobija, a pobedila na ESC?Ne mogu ovu tatufobiju u 2023. godini.
Sad će i za to da okrive LoreenNe mogu ovu tatufobiju u 2023. godini.
Nju su vise napadali za one kandze od noktiju, secam se da je ona jutuberka Honest vocal coach pitala kako ide uopste u wc sa ovolikim noktimaSad će i za to da okrive Loreen
Honest Vocal Coach jedan od gorih ESC jutjuberaNju su vise napadali za one kandze od noktiju, secam se da je ona jutuberka Honest vocal coach pitala kako ide uopste u wc sa ovolikim noktima![]()
Pa realno svi su nas hajpovali, Alesia, Tom, onaj BalkanGuy iz Bosne, Matt ESCUnited, Noosh, Shane Englez itd.I ona Alesia mi polako pada u ocima, kad se samo setim koliko nas je lazno hajpovala. Vec drugu godinu govori da pobedjujemo
Pa iskreno meni su se standardi toliko spustili, da je činjenica da može da pristojno iznese pesmu u javnosti - napolju - sa lošom akustikom meni sasvim dovoljna.Ja nisam ekpert, ali meni ovo što čujem na videu skroz prosek. Tako peva većina pevačica na našoj estradi.
Mora baš pametno da joj se odradi pesma da ne bi zvučala klimavo.
Pa nisam baš siguran, mislim da je mrtva trka - Breskvica je možda u proseku bolja, ali Sara ume dobro da sakrije nedostatke pesmom.Nije ni Sara Jo neka pevacica ali bolja je od Breskvice ja mislim
Da ga neko malo pripitomi i uljudi, bio bi neka razuzdana verzija KaarijeDesingerica na PZE da pravi Breskvici konkurenciju
Koliko bi ESC publika izludovala da u sred pesme skine majicu, krene da poliva publiku pivom iz patike i udara mokrom čarapom. Kaarija na aparate.