Pesma Evrovizije 2024 - SRBIJA: Konkurs

Status
Not open for further replies.
@Pipi Jel si ti baše rekao / rekla (nzm koji si rod lol) da Iva Lorens planira da se prijavi? Jel potvrđivala ona i da li možda znaš ima li nešto za Luku Rajića?

I ona Alesia mi polako pada u ocima, kad se samo setim koliko nas je lazno hajpovala. Vec drugu godinu govori da pobedjujemo

I ona Alesia mi polako pada u ocima, kad se samo setim koliko nas je lazno hajpovala. Vec drugu godinu govori da pobedjujemo
Pa realno svi su nas hajpovali, Alesia, Tom, onaj BalkanGuy iz Bosne, Matt ESCUnited, Noosh, Shane Englez itd.

Breskvica ima jodl po kom se proslavila u pesmama sa Vojažem, mada ne treba ti puno da bi zvučao bolje od njega. Što se tiče harizme, scenskog nastupa i pevanja bih se složio sa većinom, praznjikava mi je kao ličnost ali ako pametno odigra može lepo da prođe. Meni je super što će se ona prijaviti zbog mlađe publike i gledališta, a suma sumarum meni se baš sviđa taj pirsing u nosu, volim da vidim to na ljudima koji umeju da iznesu pa i tetovaže takođe. Ja bih uradio tetovaže neke male ali nemam m*da. Što se tiče pirsinga bušio bih uvo možda u nekoj budućnosti, ali na hrskavici ne znam tačno kako se zove, ispravite me. To mi je jako kul ali čujem da teže zarasta neko vreme. Trenutno mi ni uz fizionomiju a ni uz stil oblačenja ne ide. Doduše oblačim se kežual i u skladu sa kilogramima ali nikada nisam imao stila, voleo bih da eksperimentišem sa garderobom u budućnosti 😂 da ne odem u offtopic

Breskvica mora igrati na dobru pesmu jer ocekujem od nje najvise solidan nastup. Ali ako Zorica konacno ubode pesmu pojesce Breskvicu i ostalu decicu kao vestica Ivicu i Maricu.

Hype oko Breskvice kod mene je isključivo jer je dosta popularna i ima dobrih pjesama, ali ovako kao osoba iz intervjua mi se čini vrlo dosadnom tako da ono ako ne bude imala dobru pjesmu ili nastup ne bi mi bilo naročito žao kada ne bi pobijedila, ovako osobeno ni po čemu nije nešto zanimljiviji lik od Zorje ili Princa ako ne gledamo pjesmu.

Last edited:
Ja nisam ekpert, ali meni ovo što čujem na videu skroz prosek. Tako peva većina pevačica na našoj estradi.
Mora baš pametno da joj se odradi pesma da ne bi zvučala klimavo.
Pa iskreno meni su se standardi toliko spustili, da je činjenica da može da pristojno iznese pesmu u javnosti - napolju - sa lošom akustikom meni sasvim dovoljna.
Da se ne lažemo, lokalni favorit Baloš je dosta lošije otpevao uživo u Studiju RTSa, a da ne pričam o Luki, tako da mi Breskvica dođe osveženje za uši.

Nije ni Sara Jo neka pevacica ali bolja je od Breskvice ja mislim
Pa nisam baš siguran, mislim da je mrtva trka - Breskvica je možda u proseku bolja, ali Sara ume dobro da sakrije nedostatke pesmom.
Tako da se slažem sa Stefanom28. Sara je to pametno odradila, nadam se da će i Breskvica. Pogotovo ako odradi na Džanum foru.

Ok je Breskvica vokalno ali nije potentna, Sara je bolja vokalno jos ima i whistle registar. Jedino sto je Breskvic glas mozda prijatniji.

Status
Not open for further replies.
Back