Predlozi i utisci o forumu

Ja sam svakako da imamo reakciju za WTF, a da li će biti lobanja ili nešto drugo svejedno mi je

Ja mislim da sam prvi predložio da se lobanja uvede kao reakcija, a osim toga dao sam kao predlog i "🤦🏼‍♂️" recimo.

Ljudi su različiti, svako je dobar i loš u nečemu.

Kao što neko ima loš / dobar humor, neko loše / dobre sportske predispozicije tako neki forumaši imaju potencijal za lobanje i to je tako.

To što se ti forumaši bune što dobijaju lobanje nije relevantno, kao kada bi se dete u školi bunilo na profu što je dobilo jedan na kontrolnom. Niđe veze.

Nego da pitam, šta sada da dam Milošu kada lobira za sestre Gobović?
Ne moraš ništa, ali ok je i Love reakcija.

Što se tiče konstatacija da su neki sa stotinama lobanja imali izbalansiran odnos, to apsolutno nije isto sa onima koji su npr. dali 2 i primili 2. Drugo, niko nikom ne brani da ima određenu reakciju na svom licu, ali je ne mora podeliti sa forumom na neprimeren način, već je u redu da je zadrži za sebe.

Takođe, zamolio bih pojedince da ne raspravljaju o ovoj odluci. Lobanje svakako neće biti vraćene jer kao što sam napisao, doprinele su negativnoj atmosferi na forumu, a svako nadalje insistiranje na tome može samo uticati na kažnjavanje zbog protivljenja i spama.

Naravno, ako neko želi i može da skupi overene potpise više od polovine stanovnika Srbije, prihvatiću tu inicijativu milionskog auditorijuma, i u skladu sa demokratskim načelima otići sa mesta administratora foruma. :) Sa druge strane, očekujem i poštovanje uredništva foruma, inače mogu uslediti sankcije zbog spama i propagande. :whistle:

Licno mislim da su neke druge stvari vise doprinele negativnoj atmosferi po forumu (sto su mi i rekli neki forumasi koji polako prestaju da dolaze ovde) ali dobro. Nikad mi nisu nesto smetale lobanje, nadobijao sam ih se na FSC kao niko drugi. A davao sam ih kad god sam smatrao da je neko zasluzio.

Dao sam TOČNO 100 lubanja, u pravi čas su ukinute 😍

Meni je svejedno imali mi lubanju ili ne, ali nije nikad ni bio problem u njoj nego u ljudima, korumpirali su lubanju, napravili od nje zlikovca 😞

Back