Predlozi i utisci o forumu

Meni su Petar, @Stefan28 i jos jedan koji nije vredan pomena davali najvise lobanja jer sam im uzasno nepodnosljiv.

Ali jako mi je drago sto je ukinuta lobanja. Mnogo se zloupotrebljavala da smo poceli graditi 300 cele kula.

Naravno @Stefan28 mene najvise ne podnosi. On mi je uvalio ako ne 150 i vise lobanja. Za njim i Petar, verovatno oko 100tinu njih, em sto me je i blokirao na Instagramu, a kao prvo nit je imao razloga da me blokira niti sam mu nista ruzno rekao privatno.

Onda jedan koji mrzi mene i ja mrzim njega mi je dao bar 50ak njih.

Eto otkud 300 lobanja.

• Angry
Reactions: Mrm
Naravno @Stefan28 mene najvise ne podnosi. On mi je uvalio ako ne 150 i vise lobanja. Za njim i Petar, verovatno oko 100tinu njih, em sto me je i blokirao na Instagramu, a kao prvo nit je imao razloga da me blokira niti sam mu nista ruzno rekao privatno.

Eto otkud 300 lobanja.
poražavajuće da je ovaj narativ pobedio

Lignjo niko ne daje lobanju TEBI, već TVOJIM POSTOVIMA. Pojedinačnim, na osnovu onoga što si napisao. Nisi žrtva.

Mislim da je Petar kazao da je u jednom momentu odlučio da ukloni sa društvenih mreža sve sa foruma koje je imao..

Eto otkud 300 lobanja.
Aman čoveče prekini da me taguješ. Nisam ti lupio ni jednu lobanju jer te ne podnosim već jer kačiš nebulozne postove i lupetaš čim stigneš, svaki drugi post ti je balavljenje na nekoga, kao da si još u pubertetu.

Što mislite, koji će forumski moment prije završiti?

a) Lignjino kukanje kako ga dotični forumaši mrze
b) Pokyjevo kukanje u svim temama ikad zbog ukidanja lubanje

🚬
Momenat kada se ti i ja pomirimo i zagrlimo će biti trenutak kada će se ukazati na horizontu odgovori na ova pitanja.. 😌

Za njim i Petar, verovatno oko 100tinu njih, em sto me je i blokirao na Instagramu, a kao prvo nit je imao razloga da me blokira niti sam mu nista ruzno rekao privatno.
zorica-markovic.gif

Kako se ovaj Pokahontas uhvatio za mene, a ni na jednoj listi ne vodim sa lobanjama. Većina mojih lobanja je došla od Stefana Bebija i Pokahontasa i to ugl u turama od po 50 tako da mi je drago da su ukinute.

Jao, kuku, evo i Andragoge, begaaaaaam..... 🤣🤣🤣🤣

Back